Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

„Egy út a békéért” – ilyen volt Orbán Viktor kijevi látogatása (VIDEÓ)

2024. július 03. 16:41

A magyar miniszterelnök alig vette át a soros elnökséget Brüsszelben, első útja az ukrán fővárosba vezetett.

2024. július 03. 16:41

A miniszterelnök közösségi oldalán számolt be arról az útról, amely Kijevbe vezetetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnökhöz.

A videóhoz fűzött kísérőszövegből kiderült, hogy a magyar kormányfő, – aki július 1-jén vette át hivatalosan is Brüsszelben az Európai Tanács soros elnökségét a következő hat hónapra – mintegy 2100 kilométert tett meg azért, hogy a régóta húzódó, mintegy háromórássá dagadó tárgyalás létrejöjjön az ukrán vezetővel. 

Ezt is ajánljuk a témában

A vontkozó videót alább tekintheti meg:

Zelenszkij úgy tűnik nem akar békét

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a magyar miniszterelnök kedden az ukrán fővárosban azt javasolta Zelenszkijnek, hogy Ukrajna fontolja meg a tűzszünetet a béketárgyalások felpörgetése érdekében. Azonban, mint ismert, az ukrán politikus visszautasította ezt.

Döntését azzal indolkota, Ukrajna korábban már elutasította a tűzszünet ötletét, mivel szerintük ez csak az oroszoknak segítene, egészen pontosan abban, hogy átcsoportosítsák erőiket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­­­k­e­­­l­­­d­­­ ­a­­ ­­­s­­z­e­x­i­ ­p­u­n­­c­­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
cccbasatu
2024. július 04. 07:46
Be kellene már ismerni hogy Orbán Kievi kiruccanása Totális kudarc volt,sőt hiányzott mögüle az EU háttér,ez amolyan magán akció volt.Semmit nem ért el a béke puffogásával mint ahogy az EU-ba és itt Magyarországon sem.Mi a faxért ment oda?Senki nem küldte,senki nem támogatta és senki nem vette figyelembe.Még azt sem lehet ráfogni hogy mint turista látogatott oda ahol állandó légiriadók és káosz van.
Uztu
2024. július 04. 07:32
Ahogy orbán mondat: nem a mi háborúnk, úgyhogy oldják meg egymás közt Pénzemet ne kűldhék a hoholoknak Ne az én adómból epítsenek nekik hohol iskolátbidejaza
Stingary76
2024. július 03. 21:50
Kovács Ubul 2024. július 03. 18:28 „Egy út a RussZkij Mirért” – ilyen volt Orbán Viktor kijevi látogatása (VIDEÓ) Szószegő geci, tapsolsz annak, hogy emberek halnak meg. Szarházi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!