Most indultak ellentámadásba az oroszok

2024. szeptember 12. 12:28

Intenzív katonai szakasz jön most szeptemberben is.

2024. szeptember 12. 12:28
Vlagyimir Putyin
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

Nyitókép: Vyacheslav PROKOFYEV / POOL / AFP

„Úgy tűnik, hogy 5 hét erőgyűjtés után most indultak ellentámadásba az oroszok a kurszki területeken, azok nyugati részén. A harcokban az orosz oldalról a csendes-óceáni flotta 155. tengerészgyalogos dandárja és a 106. légideszant hadosztály egysége vesz részt. Intenzív katonai szakasz jön most szeptemberben is.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. szeptember 13. 11:16
Ha olyan alapon lehet meghatározni egy ország határait, ahogy azt egy sosem létező országgal, ukrajnával kapcsolatban tették, akkor Magyarország határai ma is ugyanott húzódnak, mint 1918-ban. Kérünk szépen mindent vissza.
Aerion
2024. szeptember 13. 11:14
uranvaros Ukrajna már nem honvédő háborút folytat, erkölcsi fölénye elveszett. -------------- ukrajna sosem folytatott honvédő háborút. A kezdetektől fogva, ,értsd a 2014-es szíjájé puccsot követően népírtó politikát folytatott az oroszok ellen.
Aerion
2024. szeptember 13. 11:11
vajda „Törökország támogatása Ukrajna területi egysége, szuverenitása és függetlensége mellett szilárd. Krím visszaadása Ukrajnának a nemzetközi jog követelménye” – mondta Erdogan videóüzenetben, amelyet a Negyedik Krími Platform Vezetői Csúcstalálkozón sugároztak. Az elnök azt is hangsúlyozta, hogy Törökország soha nem ismerte el Krím annektálását, amely csak fokozta a régió lakóinak szenvedését. ----------------- Akkor itt az ideje a paradigmaváltásnak.
Aerion
2024. szeptember 13. 11:10
A deepstate szerint a a térségben harcol az 56-os légideszant hadosztály, a 810-es tengerészgyalogos hadosztály, a 11-es gyalogoshadosztály, a 488-as mobilhadosztály és a 155-ös tengerészgyalogos hadosztály. Ezek mellett a kurcsatovi atomerőművet védi a 64-es és 38-as mobilhadosztály és további két hadosztályt vezényeltek Kurszkba, egy különleges légideszant hadosztályt és a 71-es gárdahadosztályt. Bármilyen ukrán támadás ezen a frontos esélytelen. Még hagyományos fegyverekkel is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!