Medvegyev újból fenyegetőzik, most elsüllyesztené Nagy-Britanniát

2024. szeptember 12. 11:55

Az egykori orosz elnök a brit külügyminiszter Ukrajnával kapcsolatos kijelentéseire reagált.

2024. szeptember 12. 11:55

Nyitókép: Yuri KADOBNOV / AFP

Nemrég újabb poszttal jelentkezett X-oldalán Dimitrij Medvegyev. Az orosz politikus arra reagált, hogy David Lammy brit külügyminiszter 100 éves támogatást ígért Ukrajnának.

Az egykori orosz elnök erre azt írta, hogy a brit diplomácia vezetője hazudik. Majd leszögezte, hogy 

az úgynevezett Ukrajna ennek az időnek a negyedét sem fogja kibírni”. 

Végül pedig fenyegetést küldött az angoloknak. Mint fogalmazott, „a Nagy-Britanniának nevezett sziget valószínűleg elsüllyed a következő években. A hiperszonikus rakétáink segítenek, ha szükséges”.

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatja:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2024. szeptember 12. 22:43
ja, amikor az oroszok visszamondogatnak az fenyegetozes. mikor az usa meg britannia fenyegetozik hogy az ukik neveben jol megszorjak raketakkal Oroszorszag TELJES teruletet, az nem fenyegetozes, az bekes hegyibeszed. a jo kettosmerces kurva anyatokat azt. mikozben az oroszok egy ujjal se nyultak se a natohoz, se az euhoz. csak azert pruszkolnek, mert faj a foguk ukrajnara amihez se kulturalisan se tortenelmileg a nyugatnak az egvilagon semmi koze.
zsocc44
2024. szeptember 12. 14:35
Azért bájos ez a született brit kinézetű gyapot szedő szakmunkás, mint brit külügyminiszter… kvóta nigger… de a gazdája biztosan boldog milyen sokra vitte!
szintetikus
2024. szeptember 12. 14:03
orbán balázs mit mond? 2 bohóc megérti egymást.
herden100
2024. szeptember 12. 14:00
EKÖZBEN: www.life.hu/show-life/2024/09/bridget-jones-hugh-grant 🥰🥰🥰
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!