Lesújtott az orosz Szu–34-es: teljesen meglepte az ukránokat (Videó)

2024. szeptember 06. 12:19

Az orosz védelmi minisztérium szerint „miután a célpontokat megsemmisítették, a személyzet biztonságosan visszatért”.

2024. szeptember 06. 12:19
 A screen grab taken from a video released by Russian Defense Ministry shows SU-34 fighter jet of Russian Air Force dropping unguided FAB-500 bombs on Ukrainian positions on July 24, 2024.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Russian Ministry of Defense / ANADOLU / Anadolu via AFP

Egy orosz Szu–34-es vadászbombázó csapást mért az ukrán fegyveres erőkre a Kurszki régió határvidékén – írja a RIA Novosztyi.

A csapást precíziós légibombákkal hajtották végre, amelyek lehetővé teszik a pontos csapásokat”

– közölte a támadás kapcsán az orosz védelmi minisztérium, majd hozzátette: „miután a célpontokat megsemmisítették, a személyzet biztonságosan visszatért”. A hír kapcsán bemutattak egy videót, amelyen a repülőgép felszállása, repülése, majd a bombák ledobása is jól látható.

A Szu–34-es vadászbombázóról készített felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Beszélgető
2024. szeptember 06. 15:04
Ezt rendszeresen ismétlik. Kattintásvadász cím. Mintha a nyaralásomról küldenék két reptéri képet a rokonoknak...
sozlib_abschaum
2024. szeptember 06. 14:13
Az alábbi videóban elmondják hol csaptak le az oroszok (a mosógépékből kiszerelt chipekkel) a külföldi zsoldosokra is. youtube.com/watch?v=USkg9mCvQmw
remi
2024. szeptember 06. 14:13
"18 orosz rakéta/drón érte el Ukrajnát, amiből 17-et lelőttek. 3 perc múlva egy polgármester nyilatkozott, hogy szörnyű, mert a városkáját 7-8 találat érte." Folyton ez megy. Azt amúgy hohol csatornákon is elismerik, hogy érzékelhető teljesítményt csak a kiyjyiv körüli lérak tud nyújtani, az is inkább van 50% alatt mint fölött. Minden más célpontot általában a geranok is simán elérnek, nemhogy a cirkálórakéták. De csinált már videókat kyyjiiv belvárosáról is a geran felderítő verziója (is).
remi
2024. szeptember 06. 14:07
Propaganda-videó, semmi jelentősége, lapozzunk. Amúgy a ruszkik elképesztő sebességgel fejlesztik a KAB-okat, az ismét áttervezett szárnyakat és egyéb alkatrészeket kapott "sima" példányok már 80 km-t tudnak repülni (bár ehhez valószínűleg jóval 10 km fölötti kibocsátási magasság szükséges), a segédhajtóművesek 120 km-t, ergo a hohol léraknak a "sima" példányokat dobáló gépeket sincs esélye elérni, a segédhajtóművest dobálókat még érzékelni se nagyon. A ruszki vojenkorok szerint a KAB-fejlesztés főcsapása már nem is ez, hanem az, hogy lekapcsolt GLONASS mellett, inerciális vezérléssel is megközelítsék a 10 méteren belüli pontosságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!