Lavrov kimondta: Értelmetlen győzelemig küzdeni egy atomhatalom ellen

2024. szeptember 29. 12:59

Lehet viccelődni az oroszokon, de nagyon hangosan azért ne nevessünk, amíg a valóság az ő oldalukon áll.

2024. szeptember 29. 12:59
LAVROV, Szergej

Nyitókép: MTI/AP/Pamela Smith

A Kyiv Independent arról ír, hogy Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az ENSZ Közgyűlésében szeptember 28-án figyelmeztetett: Ukrajna és nyugati szövetségesei ne próbáljanak meg „győzelemig harcolni egy atomhatalommal”.

Lavrov „öngyilkos eszkalációnak” nevezte az Oroszország legyőzésére irányuló nyugati kísérleteket és hangsúlyozta: 

Nem fogok itt arról beszélni, mennyire értelmetlen és veszélyes maga a gondolat is, hogy megpróbáljanak a győzelemig küzdeni egy atomhatalommal.”

Megírtuk: Vlagyimir Putyin orosz elnök pár napja javaslatot tett Moszkva nukleáris doktrínájának felülvizsgálatára. Putyin bejelentette: 

Oroszország a hagyományos rakétacsapásokra nukleáris fegyverekkel válaszolhat,

és jelezte, hogy Moszkva összehangolt támadásként kezelne minden olyan támadást, amelyet egy nukleáris fegyverrel rendelkező ország támogat.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bobek5
2024. szeptember 29. 15:18
Mindössze 3 dolgot kell szem előtt tartani: 1) A sör nem pia, az asszony nem ember, a medve nem játék. 2) Ami nem öl meg, az megerősít: kivéve a medvét, mert az megöl. 3) Ne vitatkozz a medvével, mert az legkésőbb a mondat közepén félbeszakít.
zabszem
2024. szeptember 29. 15:18
hatakkor: Azért a homokbuckák, meg az őserdő bombázását, ahol egy értelmetlen proxyháborúról volt szó, teljesen értelmetlen célokért... ne hasonlíts össze egy területért zajló, reguláris hadsereggel vívott háborúhoz, ami a határ mentén zajlik a saját népedért.... Egy kicsit azért más tészta.... Kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy Tajvan majd legyőzi Kínát, ha sokáig kapja az USA fegyvert, meg az EU-s hitelt... Hogy majd harcolunk az utolsó tajvaniig... Ja....
rockercicc
2024. szeptember 29. 15:16
Nagyon megérdemelnétek már az atomot a pofátokba, mocskos lavor!
Sztrovacsek
2024. szeptember 29. 15:12
És akkor most akinek nincs atomja, az hódoljon be annak akinek van? Hát a nagy büdös lófaszt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!