Látványos felvételek: fejkamerával örökítették meg a harctéri küzdelmeiket az ukránok! (VIDEÓ)

2024. szeptember 24. 17:53

Különleges kontaktharcra kényszerültek az oroszokkal.

2024. szeptember 24. 17:53

A kép illusztráció. Fotó: Roman Pilipey/AFP

Az ukrán erők visszafoglaltak egy gépgyárat a Harkiv megyei Vovchansk városában – jelentette az ukrán katonai hírszerzés (HUR).

A közleményben kitérnek rá, hogy folyamatos kontaktharcra kényszerültek az ellenséggel, de sikerrel fejezték be a műveletet.

Az orosz csapatok hónapok óta uralták a vovchanszki üzemet. A létesítmény védelmére Moszkva a legprofibb egységeket használta, kamikaze támadó drónokat és irányított légibombákat vetettek be. Vovchansk Harkovtól mintegy 60 kilométerre északkeletre található, a térségben súlyos csaták zajlottak azóta, hogy Oroszország májusban új offenzívát indított.

A híradások beszámoltak róla, hogy a harcokat látványos felvételeken örökítették meg a történelem számára.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 24. 20:25 Szerkesztve
De szánalmas… oroszul kiabálnak az üres épületben az ukranok. Lövik a semmit, majd bejelentik, hogy átvettek az ellenőrzést egy halom sitt felett… oroszul…
kamikaze-2
2024. szeptember 24. 20:24
Ebben a videóban 1:23-ig az Ukrán katona tiszta Oroszul beszél. Csak a zászló megjelenése után váltanak Ukrán nyelvre. Mintha egy videójáték kellös közepébe csöppentünk volna.
2024. szeptember 24. 20:21 Szerkesztve
Menhetten 2024. szeptember 24. 18:39 Mesélj még az oroszok lőszer hiányáról! Egy szétlőtt gyár(?) valahol Ukrajnában, ahol senki nem lő vissza a hős kézitusában az ukranokra. Sőt ellenséget sem látni… jelenleg az ukrán haderő nyugati irányban hajt végre fejvesztett menekülést… de ez csak csapda! Steiner irányába az állatkert sarkából csalják az oroszokat és őrt a csoda fegyverrel mélységi csapást mérnek rájuk! Őszre nyugatról elérik az ukrán csapatok Vlagyivosztokot is!
B_kanya
2024. szeptember 24. 20:09
Menhetten 2024. szeptember 24. 18:39 "3 nap alatt buktak 4-5 hónapra felhalmozott - többek között észak-koreai - tüzérségi felszerelést/lövedékeket/rakétákat." Csak hát a bunkerek többsége érintetlen, néhány tetején lyukas a bádogtetű, tehát felrobbant benne pár ezer tonna lőszer... :))) Bibikétek szerint 30 megatonna :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!