Guy Verhofstadt az asztalra csapott: megálljt parancsolna a magyar és a német kormánynak

2024. szeptember 12. 05:53

Megelégelte a helyzetet a belga liberális politikus.

2024. szeptember 12. 05:53
Guy Verhofstadt

Nyitókép: Nicolas Koutsokostas / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Guy Verhofstadt kedden sem volt rest a híreket olvasni. A belga liberális politikus nem győzte követni az eseményeket, amelyekről így számolt be röviden az X-oldalán: Németország visszaszorítja az illegális migránsokat... Magyarország Brüsszelbe küldi őket...”

Ezt is ajánljuk a témában

Guy Verhofstadt szerint jelenleg akkora fejetlenség uralkodik az Európai Unión belül, hogy ideje lenne már a külső határokkal közösen valamit kezdeni, mivel ha így mennek tovább a dolgok, akkor könnyen „tönkretehetjük a belső piacunkat és a szabad mozgást”. Úgy néz ki, hogy a migrációs válság 2015-ös kezdete óta fennálló problémára Guy Verhofstadt is kezd már ráébredni, mindössze kilenc éves csúszással.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

A liberális belga politikus rendszeresen támadja a magyar miniszterelnököt is, mert hajlandó volt Putyinnal tárgyalni.

 

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. szeptember 13. 21:07
Kemény legény. Meg kellene hívni Gazdagrétre és ráengedni az antifát.
blondibarbi
2024. szeptember 12. 19:07 Szerkesztve
Bírom már, amikor egy ilyen jelentéktelen, nem is létező "ország" degenerált rozmárképű politikusa okoskodik, mert a farok akarja csóválni a kutyát... :) Pedig már Nigel Farage is megmondta nekik: "Belgium is a non-country !". :))
2024. szeptember 12. 18:40 Szerkesztve
Gereblyefogú ! Menj már nyugdíjba ! Elég kárt okoztál már libsi fajtársaiddal együtt az egész világnak is ! Nemzet és kontinens áruló, aki a saját világának vesztét szervezi, mivel jól lefizetik ezért.
Hohokam
2024. szeptember 12. 13:08
Aztán ki nem szarja le ennek a korrupt bukott senkiházinak az agymenéseit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!