Kiderült Verhofstadt féltve őrzött titka, a magyarfóbiás politikus kimutatta a foga fehérjét

2024. szeptember 10. 09:59

A liberális belga politikus rendszeresen támadja a magyar miniszterelnököt is, mert hajlandó volt Putyinnal tárgyalni.

2024. szeptember 10. 09:59
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Európai Parlament Multimédiás Központja/Genevieve Engel

Olaf Scholz német kancellár a ZDF német közszolgálati televíziónak adott éves nyári interjúban vasárnap este az ukrajnai háborúval kapcsolatban a következőket mondta:

»Úgy vélem, hogy most jött el az a pillanat, amikor meg kell beszélnünk, hogyan tudnánk gyorsabban kijutni ebből a háborús helyzetből annál, amit a jelenlegi helyzet mutat.[…] Minden bizonnyal lesz még egy békekonferencia. […] Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel egyetértünk abban, hogy ennek Oroszország bevonásával kell történnie.«

Guy Verhofstadt Scholz szavaitól teljesen kikészült és idegességében elárulta a féltve őrzött titkát: nem akar békét, háborút akar:

»Kényszerítsük térdre Putyint… aztán tárgyaljunk az Ukrajna teljes szuverenitásának helyreállításához szükséges feltételekről!«

A liberális belga politikus rendszeresen támadja a magyar miniszterelnököt is, mert hajlandó volt Putyinnal tárgyalni.

Sőt volt olyan posztja is, amelyben Putyint már egyenesen a magyar miniszterelnök barátjaként aposztrofálja. De arról valahogy rendszeresen megfeledkezik, hogy pont ő volt az, aki a legnagyobbat kaszálhatta korábban az orosz elnökkel való üzleteken.

A baloldal tipikus álszentségét és a felháborító, elvtelen kettős mércéjét mi sem mutatja jobban, mint hogy a volt belga miniszterelnök egy olyan cég igazgatótanácsában foglalt helyet, amelyik világszerte LNG-t (cseppfolyósított gázt) is szállít. A vállalat emellett a szárazföldi kiszolgálásban, az energiahordozó tárolásában és visszagázosításában is aktívan részt vesz szinte minden kontinensen. A szállítmányozó cég a legnagyobb orosz céggel, a Gazprommal is szerződött.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. szeptember 11. 11:42
Inkább a sárgáját meg a közte levő feketéjét ami nagyobb, mint az iskolai nyári szünet.
robertdenyiro
2024. szeptember 10. 17:25
Verhofstadt nem liberális hanem egy kibaszott náci féreg.
danubius
2024. szeptember 10. 17:24
Milyen fog?milyen fehér?
ben2
2024. szeptember 10. 16:26
"Kényszerítsük térdre Putyint" A belga haderővel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!