Zelenszkij embere elszólhatta magát, amikor beletörölte a lábát Magyarországba

2024. augusztus 30. 14:48

Podoljak egy olyan EU-döntésről beszélt a Barátság kőolajvezeték kapcsán, amely a nyilvánosság számára ismeretlen. Egy Kijev–Brüsszel-megállapodás állhat a háttérben?

2024. augusztus 30. 14:48

Fotó: Ukrainian Presidency / Handout / ANADOLU / Anadolu via AFP

A Mandiner beszámolt róla, hogy az ukrán vezetés közölte: jövő év január elsejétől leáll a Magyarországot, Csehországot és Szlovákiát orosz kőolajjal ellátó Barátság kőolajvezeték működése.

Ezt is ajánljuk a témában

Mihajlo Podoljak ezt mondta pontosan a Barátság kőolajvezeték kapcsán:

„Ezen a vezetéken kapja az olajat Szlovákia, Csehország és az általunk úgy szeretett Magyarország.

Az EU döntése alapján nekik meg kell találniuk az olajszállítás diverzifikálásának módjait, és be kell fejezniük az orosz [olaj] tranzitálását Ukrajnán keresztül. Ugyanez vonatkozik a gázra is” – fogalmazott.

Vajon milyen „EU-döntésről” beszélt Zelenszkij embere?

Mihajlo Podoljak egy olyan brüsszeli döntést emleget, ami valójában nem létezik, pláne a gázra vonatkozólag. Szijjártó Péter az MCC Feszten arról beszélt, hogy az egész ukrán kőolajstop egy „Brüsszelből koordinált akció”. Ezt mindkét fél (Ukrajna és az EU) konzekvensen tagadja, de úgy tűnik, Zelenszkij embere ezzel a mondatával elárulhatta a felek háttérmegállapodását.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kir2vik
2024. augusztus 31. 08:53
skywalker-bp 2024. augusztus 30. 14:57 Mi a Tisza pártnál MINDENT támogatunk, ami Magyarország érdekei ellen van. Legyen az gáz/kőolaj, EUs forrás, mi mindent elzáratunk legjobb képességeink szerint, hiszen bármi pénzt megér, hogy leváltsuk a Fideszt! ... --------------------------- Szuper! Még egy darabig ne hagyd abba, légyszi!
flesh ripper
2024. augusztus 30. 17:59
"...amikor beletörölte a lábát Magyarországba" KRETÉN CÍMADÁS, KRETÉN CÍMADÓ! Ezel a firkászok, tényleg nem ismerik az anyanyelvüket, a nyelvi összefüggéseket, nyelvi sémákat, szófordulatokat, asszociatív szótársításokat... KIbe tudja bárki beletörőlni a lábát? Aki hagyja, megengedi! Magyarország megengedte Hoholisztánnak, hogy beletörölje a lábát? Lehet, hogy Hoholisztán szeretné, de nem tudja! Borzalmas, Mandiner!
istvanpeter
2024. augusztus 30. 16:29
Mocskos liberális fasiszta önkény!
jan36
2024. augusztus 30. 15:58
Már a legelején bűzlött a dolog. A magas lóról való pofázásuk lerántotta a leplet, hogy Prüsszeltől biankó csekket kaptak a baszakodásra. És nagy valószínűséggel a balosaink által felszopott EU volt az értelmi szerző. Ne lepődjünk meg, hanem minden fórumon a pofájukba kell vágni, hogy nem azok a kétbitesek vagyunk, mint a nyugatiak többsége, és átlátunk a szitán. Azt sem ártana hangosan számon kérni tőlük és a NATO-tól, hogy netán ott lapul az a "menlevél" is a hoholoknál, hogy amennyiben úri kedvük tartja nekünkronthatnak, és a dicső szövetségeseink majd csak a seggüket vakarják és hümmögnek. Netán még bátorítják is ezeket a XXI. századi görény nácikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!