Lavrov kiakadt: gyanús a németek szégyenletes viselkedése!

2024. augusztus 19. 17:34

Az orosz külügyminiszter szerint Berlin csak eltereli a figyelmet a valódi bűnösökről.

2024. augusztus 19. 17:34

Nyitókép: AFP / POOL/ Maxim Shemetov

Németországnak fel kell hagynia az Északi Áramlat gázvezeték szabotázsával kapcsolatos tények elhallgatásával, és teljes átláthatóságot kell biztosítania az incidens kivizsgálása során – jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyiának adott interjújában. Lavrov hangsúlyozta, hogy az incidens ügyében nyomozást folytató 

Németországnak fel kell hagynia azzal, hogy elutasítja a tények bemutatását, amelyek feltárása nem maradhat el”.

Az orosz külügyminiszter szerint Németország viselkedése azt a gyanút kelti, hogy Berlin valójában el akarja terelni a figyelmet az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantásának valódi elkövetőiről és megrendelőiről. Hozzátette, Moszkva továbbra is a robbantások átlátható nemzetközi kivizsgálásához. Lavrov szerint

szégyenletes, hogy Németország némán beletörődik abba, hogy megfosztották az ország fejlődése szempontjából létfontosságú hosszú távú energiaellátástól”

Oleg Tyapkin, az orosz külügyminisztérium tisztviselője a RIA Novosztyinak elmondta, hogy Moszkva hivatalosan panaszt tett Berlinnél az Északi Áramlat elleni merényletek kivizsgálása miatt, majd felszólította Németországot és a többi érintett országot, hogy tegyenek eleget az ENSZ terrorizmus elleni egyezményeiből eredő kötelezettségüknek. Tyapkin, hangsúlyozva, hogy Oroszország nem fogadja el az eredményt, ha a vizsgálatot anélkül zárnák le a német hatóságok, hogy azonosítanák a szabotázs mögött álló valódi bűnösöket. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. augusztus 20. 05:39
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
mnmn
2024. augusztus 19. 20:42
A német kormány körülbelül annyira lehet független az USA-ától, amennyire Kádárék voltak a SZU -tól, a reakcióik kísértetiesen hasonlítanak.
Kovács Ubul
2024. augusztus 19. 20:02
"Most pedig olyan próbálkozásokat látunk, hogy a történteket megpróbálják részeg tisztek nyakába varrni, akik velük italozó üzletemberekkel közösen eldöntötték, hogy megtanulnak búvárkodni, vagy felbéreltek valakit a feladatra. Ez komolytalan!" - szögezte le Lavrov. - de azért toljátok, magyar putyinisták. A musZkák közismerten hálásak az elhajlásért ;))))))))))))
Kovács Ubul
2024. augusztus 19. 19:59
Mintha nem bontanátok ki a valóság minden szirmát, mandiner.ru - de most már a gazdáitokat is hazudtoljátok: "Lavrov: Komolytalan, hogy részeg ukránokra akarják kenni az Északi Áramlat felrobbantását, világos, hogy Washington áll a háttérben" Bizony, már a musZkánál és musZkábbak akartok lenni. De ennek a történelmi példák alapján soha nincs jó vége. De hajrá!!! :))))))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!