Fenyegetőzik a Bloomberg: ha nem akar Európa még több migránst, akkor engedelmeskedni kell Zelenszkijnek

2024. augusztus 29. 18:26

Marc Champion szerint Németországba több millió ukrán menekült is érkezhet télen.

2024. augusztus 29. 18:26
Olaf Scholz, Federal Chancellor, during a press conference in Berlin, August 28, 2024.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Juliane Sonntag / Photothek Media Lab / dpa Picture-Alliance via AFP

A Bloomberg egy érdekes cikket közölt szerdán. A publicista szerint nagyon fontos, hogy Németország és az Egyesült Államok engedélyezze Ukrajna számára az általuk küldött nagy hatótávolságú rakéták bevetését oroszországi célpontok ellen. Marc Champion szerint ugyanis, ha Ukrajna nem használhatja fel ezen fegyvereit, akkor könnyen lehet, hogy a tél közeledtével újabb menekülthullám indul az Európai Unió irányába.

A szerző Izraelt hozta fel példaként, egész pontosan azon esetet, amikor a zsidó állam vasárnap hajnalban egy megelőző csapást mérhetett Libanonban a Hezbollah állásaira, miután onnan támadás fenyegette.

Olaf Scholz számára az lehet majd fontos kérdés, hogy hová megy majd télen a sok millió ukrán, ha otthon nem tud főzni és fűteni a fagyos időben.

Saját kérdését könnyedén meg is válaszolta Marc Champion, ugyanis szerinte egyértelmű, hogy ezek az emberek majd Németországba mennek.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. augusztus 30. 10:32
Az egri nöket is fenyegették szulejmánék. Azok meg szurkot öntöttek rájuk. Dobóék meg kartácsot Miért nem használjuk a már jól bevált módszereket?
laurahann
2024. augusztus 30. 10:28
Hoppá, nocsak, nicsak, ezt nem láttuk jönni... Ok az sem jó, ha ukrán az áradat. De, bomberg is összemossa az ukrán nácikat a kibszott füstössel, iszlámmal!
pipa89
2024. augusztus 30. 10:25
A cikk szerzője Marc Champion a Bloomberg Európával, Oroszországgal és a Közel-Kelettel foglalkozó rovatvezetője, aki korábban a Wall Street Journal isztambuli irodavezetője volt. Hümm... Európa, Oroszország, Törökország, Közel-Kelet.. Tökéletes Langley-ügynök, aki a török küldetés után kapott egy nyugis állást a FOS-központ Bloombergben. Innen ugathat ilyen zsarolást, minthogy: "ha nem akar Európa még több migránst, akkor engedelmeskedni kell Zelenszkijnek". Ki vagy te kisköcsög, hogy diktálj Európának???? Nekünk sem a Soros-.migránsokra, sem Zselére a jenki bábra nincs szükségünk!
Mich99
2024. augusztus 30. 08:48
A Mandiner egyetlen mondanivalója: 🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­­­k­­­e­­l­­d­­ ­­a­­­ ­s­­­z­­­e­­­x­i­ ­­p­u­­n­­­c­i­m­a­­­t­­­ 👉 a többi csak körítés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!