Fekete nők fényessége

2024. augusztus 31. 20:30

Oprah, Michelle, Kamala: legyen tiétek a következő kétezer év pirkadata!

2024. augusztus 31. 20:30
null
Balassa Tamás
Balassa Tamás
Népszava

Nyitókép: RONDA CHURCHILL / AFP

„Akadtak persze lelkesítő kivételek, de a földi história időszámítás utáni ezredévei jobbára felsőbbrendűségben fölényeskedő öldökléseket hoztak egy sok szempontból gyalázatos, vérzivataros 20. századba torkollva. És hogy hol tartunk most? Éppen Putyinnak hívják a hervasztó sztálini, hitleri, milosevicsi fejlődéstörténet üdvöskéjét. Idehaza az orbánizmus által lesajnált emberi jogok arra érdemesítenek, hogy a képzetlen cigányság a NER építkezésein alapozhatja meg a Fidesz-pártcsalád angus-sztékezését. Az USA-ban eközben annak lehet örülni, hogy a Chicago-i demokrata konvención három színes bőrű nő (két afroamerikai és egy indiai-jamaicai szülőktől származó) mondta a legerősebb beszédeket (a fehér nők közül Hillary Clinton, a fekete férfiak közül Barack Obama volt kiemelkedő). Oprah, Michelle, Kamala: legyen tiétek a következő kétezer év pirkadata!

Igazából már leírni is oktondiság, hogy színes bőrűek és nők a főszereplői a glóbusz elsőszámú nagyhatalma jelenkorának, hiszen a felvilágosodás optimális állapotában teljesen mindegy volna mind a nemi, mind a származási hovatartozás. Ez az optimum azonban még távoli: a felvilágosodás felett sötét felhők sokasodnak a tengerentúli és az európai politikában egyaránt. Fehér heteró férfiak (nem különben keresztények) négereznek és buziznak a magyar médiában a politikailag korrekt (PC) beszédmódot elutasítva. Nem csoda, ha (például) az LMBTQ- vagy az egyenjogúsítás női kvóta-mozgalmának az ingája erőteljesebben kileng. Lengjen. Energia kell a változáshoz. De elég menő-e 2024-ben, pláne két ilyen évezred után itt tartani?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. szeptember 03. 17:58
a zsidó Rosenthal 1970 körül : "...és megfelelő időben össze fogjuk keverni az önök goj asszonyait a feketékkel, és ötven éven belül kevert fajú néppé válnak. A niggerek szeretik dugni a fehér asszonyokat, és mi bátorítjuk őket, kihasználva a mi előnyünkre...." "A mi erőnk ..., a megosztás és kétszínűség. "
polárüveg
2024. szeptember 02. 14:42
Az USA a hollywoody kultúrmocsok lassan ható mérgét régóta öntötte a világba. Biden elnökké választásával ütemváltás történt, és gyorsan ható társadalommérgezésre váltottak át: gender, cancelculture, woke, fekete felsőbbrendűség. Na most ebből egy európai fehér újságírónak magasztalni a fekete felsőbbrendűséget, az kérdéseket vet fel. Még akkor is, Michelle Obama egy kiváló ember. Ugyanis kiválóak minden rasszban találhatók, és kevésbé kiválóak is. Na de az egyenlőség és a "rasszok nagy kohójában", USÁ-ban már nyíltan a fekete felsőbbrendűség a divat. Európában meg illegális migránsok a felsőbbrendűek, az európai őslakosokat másodosztályúakká tették a hazájukban. Ezek után tessék folytatni Balassa úr...
No comment no cry
2024. szeptember 02. 11:31 Szerkesztve
"Fehér heteró férfiak (nem különben keresztények) négereznek és buziznak a magyar médiában a politikailag korrekt (PC) beszédmódot elutasítva." Az ellenzéki pöcegödör szakmányban zsidózza a magyar EP listavezetőt. Az ellenzéki pöcegödör szakmányban cigányozza, vajdázza Magyarország miniszterelnökét. Az ellenzéki pöcegödör politikai lincseléssel lemondásra kényszerítette Magyarország első női köztársasági elnökét egy mondvacsinált, felfújt üggyel. Velük lesz majd változás, mi? Elmehetsz az álszent szövegeddel a sunyiba.
krupps
2024. szeptember 02. 08:38
Balassa: 15 krajcáros név. A zsidók az emancipáció után igyekeztek a legmagyarosabb neveket felvenni. Lásd: Tarnopolból indult el. A "főhős" Brandstein Juda a Balassa nevet veszi fel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!