Dollármilliárdok és illegálisan regisztrált szavazók – így dolgoznak Sorosék

2024. augusztus 30. 16:21

Mindemellett a közvéleményt is igyekeznek befolyásolni – állítja egy amerikai hírrádió.

2024. augusztus 30. 16:21
The First Day Of The World Economic Forum In Davos

Nyitókép: Nelson Ching/Bloomberg via Getty Images

 

Soros György 2024-ben is folytatja ugyanazt a tevékenységét, amellyel eddig is igyekezett befolyásolni az Egyesült Államok belpolitikáját – állítja az amerikai KTRH hírrádió. Sorosék továbbra is pénzt pumpálnak olyan civil szervezetekbe, amelyek azon dolgoznak, hogy elcsalják az elnökválasztást, valamint bírókat vásárol meg, hogy befolyásolni tudja az igazságszolgáltatást, írják.

A legújabb hírek szerint számos civil szervezet, amely kapcsolatban áll Sorosékkel, mint például a Southern Poverty Law Center, gyakorlatilag megfenyegeti azokat a republikánus politikusokat, akik felhívják azokra a technikákra a figyelmet, amelyekkel ezek az NGO-k a választás elcsalásán dolgoznak. 

Egy új, Fractal nevű csoport azon dolgozik, hogy kvantum számítógéppel mutasson ki olyan szavazási anomálikat, amelyeket a hagyományos – értsd: elavult – technológiákkal nem lehetséges. A csoport számítása szerint a különböző NGO-k szavazatszüreteléssel több mint félmillió szavazólapot tudnak megszerezni. Állításuk szerint számos államban a választói névjegyzékek tele vannak civil szervezetek által kreált hamis személyazonosságokkal vagy valódi személyazonosságú választókkal, akik viszont hamis címmel rendelkeznek. 

„Nemcsak a választási rendszert támadják azzal, hogy illegálisan regisztráltatják az embereket a szavazásra (...) a kulturális rendszert támadják” – mondta a lapnak Jay Valentine az Omega for America nevű szervezettől. „Mielőtt a republikánusok bármit is csinálnak, máris több milliárd dollárral állnak szemben” – fogalmazott.

Valentine szerint ezek a szervezetek az illegális bevándorlókon keresztül veszik célba az amerikai kultúrát. Ezek a csoportok folyton azt állítják, hogy „kétpárti” jellegűek. A valóságban azonban republikánust csak kihasználnak, hogy úgy tűnjön, mintha kétpártiak lennének.

Már tudjuk, hogy a demokratáknak semmi sem szent, ha arról van szó, hogy megszerezzék, amit akarnak. Harcolnak, lopnak és korrumpálnak, hogy elérjék, amit akarnak. Ez most csak a legújabb példa, hogy milyen mélyre képesek lemenni

mondta Valentine. 

„Aláássák a választásokat, csalárd módon regisztrálják a szavazókat, nyilvánosan tesznek olyan kijelentéseket olyan emberekről, akikről tudják, hogy hamisak, és ehhez a média mögé bújnak (...) nagyjából korlátlanok” – magyarázta Valentine.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2024. augusztus 31. 06:20 Szerkesztve
Ez eddig is így volt. Az hogy egyre nyíltabban teszik, nem azt jelenti, hogy utánuk az özönvíz, másképpen polgárháború?
zakar zoltán béla
2024. augusztus 30. 21:06
a kiskápó
lacika-985
2024. augusztus 30. 19:49
A retkes globalisták , a kik a bolsevikok fattyai soha semmit sem voltak képesek ( nem is akartak ) tisztességesen elérni . Most sem lesz másként . Szarosgyuráékat is megsorozhatná már egy tisztességes állampolgár
recipdoki
2024. augusztus 30. 19:40
Ízisz Aszongya a ruszkiszopó seggfej takonynáci Ízisz -hülyét csinált a szoponcokból. “bármit is állít a lakájmédia, még a propagandaminiszter irányítása alatt működő titkosszolgálat sem tett olyan állítást a jelentésében, ami szerint a Kilencvenkilenc Mozgalom Egyesület adományai külföldről származtak volna”. Ő is azt írta, hogy szabályszerűen gyűjtöttek mikroadományokat. Hozzátette: De azt még a titkosszolgálati jelentés is rögzíti, hogy az adományok között dollár nem volt. Igaz, rubel se. mert olyan hülye szellemi dedós seggfej vagy ,hogy szarás után tolod le gatyád Fővárosi Törvényszék-:valótlan állítás,nem találtak jogsértést ,se az USA ,se a magyar törvények szerint,mi több a magyar kormány CÖF támogatása ellenében mindent lepapíroztak . A bíróság eltiltotta a további jogsértéstől a metropolt,az origót,a tv2-őt Gyere máskor mindig szívesen még szarabbá alázlak az úttörő ahol tud segít höhöö..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!