Az amerikai haditengerészet támadó jellegűen állt fel a Közel-Keleten

2024. augusztus 06. 05:56

A háború olyan fordulatot vehet, amire kevesen számítanak.

2024. augusztus 06. 05:56
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Amerikai haditengerészeti egységek a Közel-Keleten, augusztus 5-én. A legérdekesebb az a kontingens amelyik a Hormuzi szoros kijáratánál várakozik és persze a második repülőgép-hordozó harccsoport ami útban van a térség felé. Mindez legalább annyira támadó, mint defenzív jellegű felállás. Nem tartom kizártnak, hogy a háború egy olyan fordulatot vesz, amire kevesen számítanak.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. augusztus 07. 07:58
A kínaiak egyetlen hajóval megbénították az USA anyahajójának és kisérőinek kommunikációját. Pedig az amerikaiak fordítva tervezték. A parancsnokot kirúgták, de erről nem ő tehetett, hanem a kínai MI fejlettsége.
gyzoltan-2
2024. augusztus 07. 07:09
gyzoltan-2pipa89 2024. augusztus 07. 07:03 Rafináltan mentegeted, mentesíted a zsidóságot! Az ukrajnai háború is a zsidóság háborúja, melynek alapvető motivációja Szibéria, Oroszország természeti gazdagságának felprédálása..! -az orosz hatalom kiütése mellett! Amint a zsidóság háborúja volt a II. Világháborúnak nevezett, de az I. Világháború vonalas folyamodványa, melyet a palesztinai ígérvény kapcsán, szintén a zsidóság, a zsidó befolyás, ráhatás döntött el! Az 1900 óta tartó vitathatatlan zsidó világuralom káprázatos eredményességét elemezd! -amibe lassan belegebed az emberiség..!
gyzoltan-2
2024. augusztus 07. 06:46
Kijózanító fejlemény lehetne, ha az USA néhány hajója elszabadult, sodródó aknára futna... Az meg már az érthetetlenség körébe tartozik, hogy az elenyésző számú zsidóság miként tudott totális hatalomra szert tenni az USA-ban, s ezen keresztül a világban?! Az, hogy Magyarországon zsidó uralom van, érthetően nemigen zavarja a világot... de, hogy senki nem tesz semmit Amerikáért, hogy megszabaduljon a zsidó terrortól, az érthetetlennek tűnik, hiszen ez az egész világunkat nyomasztja..!
democRATS
2024. augusztus 06. 16:28
Az látszik, hogy a cél az Iráni támadás kiprovokálása... Ha nem támad, akkor izrael megelőző csapást helyezett kilátásba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!