The New York Times: váratlan nehézség zúdult Putyin nyakába

2024. augusztus 24. 13:59

A lap egy új frontról számolt be.

2024. augusztus 24. 13:59
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Gunejev

Ukrajna kétségtelenül kockázatos vállalkozásba kezdett, amikor Kurszknál betört Oroszországba, viszont ezzel a lépéssel váratlan helyzet elé állította Vlagyimir Putyint – írja Serge Schmemann a The New York Times hasábjain.

A cikk elismerte, hogy az ukrán ellentámadás mára már kifulladt, de kiemelte, hogy az orosz-ukrán háború egy másik fronton is zajlik, mégpedig az információ, a propaganda és az egymásnak ütköző narratívák területén.

A szerző szerint a kurszki hadművelet valódi célja az, hogy Ukrajna továbbra is élvezhesse a nyugati támogatást,

ezzel pedig az ukrán társadalom továbbra is megőrizze a reményt. Sőt, ezen lépés miatt az oroszok immár a saját bőrükön is megtapasztalhatták a háború borzalmait.

A cikk szerint kétségtelen tény, hogy az oroszok háborúval kapcsolatos hozzáállását nehéz felmérni, ennek ellenére a közösségi médiában némi elégedetlenséget lehetett tapasztalni az elmúlt időszakban. A nem várt fejleménye pedig megzavarhatta Vlagyimir Putyint.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konyvtaros-0
2024. augusztus 24. 22:05
Remiszto,hogy par senator igen szavazataert ukran es orosz katonak ezrei halnak meg..es ez az ukran fanoknak megcsak fel sem tunik.
lajajakab11
2024. augusztus 24. 20:22
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
figyelő4322
2024. augusztus 24. 19:40
"...szerző szerint a kurszki hadművelet valódi célja az, hogy Ukrajna továbbra is élvezhesse a nyugati támogatást..." - Írja a cikk. Nahát, ez az tényleg egy óriási felfedezés a NY Slimes cikkírójától! Hiszen eddig senki nem jött rá erre az okra, ami a Zselét (meg legalább néhány szponzorát) erre az ostoba, végeredményben haszontalan akcióra késztette... Ja, most jöttem rá, hogy ezt már nem sokkal a támadás kezdete után megírtam LEGALÁBB egy kommentben itt a Mandin... (NEM arról van szó, hogy magamat akarom fényezni, mert gondolom, hogy mások is megírhattak hasonló kommentet, de én mindenesetre a sajátomra emlékszem! 🤔🤣 Szóval... Ez az NY Slimes író talán nem is akkora zseni, mint esetleg ő maga feltételez(het)i...
figyelő4322
2024. augusztus 24. 19:28
rocktoberi-2 2024. augusztus 24. 15:33 ""Találós kérdés. Ki írta? Annyit elárulok, hogy állítólag Verhofstadt kedvenc magyar írója." "...és olvasóiból, a New York-i zsidóságból – párolog…. 90% hirdetés mellett 10 % gyűlölködés, súgó-rágalmazó ellenségesség minden és mindenki ellen, ami és aki nem zsidó."" Ja, nem kell találgatnom, habár már jó sok évvel ezelőtt olvastam... Úgy hítták, hogy Márai Sándor. Én személyesen is ismertem őt még San Diegoból, a 80-as években. Persze ilyesmiről nem beszélgettünk... És ő a Verhó, a buzgó, globalista, magyargyűlölő, neomarxista aktivista 'kedvenc magyar írója'? Nahát, mit lehet erre mondani? Talán azt, hogy vannak még csodák?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!