Vitályos Eszter: Tűrhetetlen állapotok uralkodnak a reptéren (Videó)

2024. július 06. 14:04

A kormányszóvivő azt ígérte, amint megtörténik a reptér tényleges, állami átvétele, a helyzet javulni fog.

2024. július 06. 14:04
Vitályos Eszter kormányszóvivő

„Tűrhetetlen állapotok a reptéren! Azonnali, gyors, hatékony lépéseket vár a Kormány!” – mondta Vitályos Eszter kormányszóvivő a közösségi oldalán közzétett videóban  azzal kapcsolatban, hogy az utóbbi hetekben egyre többet és egyre többször késnek a légitársaságok járatai a Liszt Ferenc reptéren. 

„Az elmúlt hetekben sok járatkéséssel és -törléssel kellett számolniuk a légi utasoknak Európa-szerte, így Budapesten is. A 21. században megengedhetetlen, hogy a magyar családok és az idelátogató turisták hosszú órákat rostokoljanak a reptéren úgy, hogy nem kapnak megfelelő tájékoztatást és ellátást. Ami most a Liszt Ferenc repülőtéren történik, az még az állami tulajdonszerzés előtti időszak következménye.

Amint megtörténik a reptér tényleges, fizikai átvétele, a helyzet javulni fog. Az első lépések már megtörténtek.

 – hívta fel rá a figyelmet Vitályos Eszter. 

Ezt is ajánljuk a témában

Köszönjük a Budapest Airport munkatársainak, hogy két különálló ellátó zónát is kialakítottak, ahol a járatkéséssel érintett utasok élelmiszert, vizet vehetnek magukhoz, a családok részére pedig külön baba-mama szoba, bébiétel és egészségügyi csomag is rendelkezésre áll – írta Vitályos Eszter. Kiemelte, 

A jövőben nemcsak a repülőtér üzemeltetésének kell javulnia, hanem a légi közlekedés irányításának és a földi kiszolgálásnak is.

Minden szereplő együttműködésére szükség van, annak érdekében, hogy a légiközlekedés szereplői a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást tudják nyújtani, mégpedig ellenőrzött módon – zárta bejegyzését a kormányszóvivő.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. július 06. 19:23
Aha. Orbán megvette a mi pénzünkből másnak a repteret, és ezután már nem is fognak késni a járatok... Ezek olyan hülyék, hogy nekem fáj. És ez a kurmányunk Orbánnal fémjelezve😀😁😂🤣😂😁😀😁😂🤣
szintetikus
2024. július 06. 18:16
Orbán megvette és egyből meredeken zuhanni kezdett a színvonal. XDD Mint a kórházak Magyarországon, ahol a felcsúti ramszesz elintéz mindent.
Obsitos Technikus
2024. július 06. 17:33
Teljes együttérzésem a repülőtereken rekedteké, de nem kellene a szőr mentén foglalkozni egy keveset azzal, hogy egy hónapban 4-5-ször áll meg fél napokra az 1-es vasútvonal közlekedése, jellemzően Biatorbágy, Herceghalom és Bicske körzetében előálló biztosítóberendezési zavar, hiba miatt? Tudom, csak pár ezer embert érint, meg 5-6 nemzetközi vonatot.. Mert nem a bakter a felelős, az biztos..
bagira002
2024. július 06. 15:32
Szabotázs történik nyugat segítséggel . Nyugat igyekszik meggátolni Magyarország pénz bevétele nőjön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!