Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Hihetetlen, de igaz: hatórányi késéssel sem érték el a Wizz Air járatát az utasok

2024. július 02. 20:38

Csúnyán megtréfálták őket.

2024. július 02. 20:38
WizzAir Low Cost Airline Airbus A321 In Krakow Airport

Nyitókép: Nicolas Economou / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Wizz Air számos utasa pórul járt, miután jelentős késéssel tudott csak elindulni a Budapest-Lárnaka járat. Az Utazómajom egyik olvasója számolt be az esetről, állítása szerint két órával a járat indulása előtt az utasokat értesítették, hogy 16:15 helyett 17:45-kor indul a gép, de a check-in nem változik, mindenki érjen ki időben a repülőtérre. 

Kezdetben minden rendben ment, beszállítottak az utasokat a gépbe 17:30 körül. A járat viszont nem indult el. Közel 3 és fél óra várakozás után közölték, hogy az időjárási körülmények miatt mégsem szállnak fel, valamint lejár a személyzet munkaideje, ezért szálljanak le”

– fogalmazott a járat utasa, aki szerint a gép tele volt utasokkal.

Mint mondta, leszálláskor azt az információt kapták, hogy leghamarabb 23:10-kor indul majd a gép a 16:15 helyett. 

A csúszás miatt a társaság elnézést kért és felajánlottak az utasoknak egy háromezer forint értékű kupont, amit levásárolhattak a 21 órakor bezáró éttermek egyikében. „Ráadásul mivel Ciprus nem tartozik a schengeni övezethez, így mindenkit nem tudnak kiengedni az útlevél ellenőrzésen, tehát nem is mindenki tudja levásárolni a szuper kuponokat abban az egyetlen nyitva lévő, erősen kifosztott büfében” – írta járat utasa az Utazómajomnak.

Mint fogalmazott, 21:30-kor azonban mindenféle előjel nélkül 21:50-re változtatták át a járat indulását, amit az utasok közül csak néhányan vettek észre. 

A lenti információs pultnál azt mondták, hogy biztos rosszul van kiírva, nem indulhat. Az étteremnél nem hallatszott az utolsó hívás sem”

– mesélte.

A lap utazó-olvasóját külön szólították, ugyanis feladott poggyásza is volt a járaton, a szabályok értelmében pedig feladott csomag a tulajdonosa nélkül nem utazhat. A Wizz utasa a büféből futva utolsóként szállt fel a gépre a párjával, miközben a járatra várók fele még komótosan falatozta az újonnan szerzett háromezer forintos szendvicsét. 

Nem volt idejük értesíteni az utastársaikat. A gép 22:10-kor óriási üdvrivalgással és hatalmas tapssal elindult. Erről sem emailt, sem sms-t nem küldött a Wizz Air. Így akik hittek a korábbi állításnak, miszerint 23:10-kor indul a járat, lemaradtak róla”

– fogalmazott.

A portál megkereste a légitársaságot a részletekkel kapcsolatban, egyelőre azonban nem kaphattak választ kérdéseikre, ugyanis nem frissítették a cikket. 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­k­­­e­l­­d­­ ­­­a­ ­s­­z­­­e­­x­i­ ­­p­u­n­c­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
EX_Terminator
2024. július 02. 23:26
Ha ez náluk a kiszolgálás... Akkor húzzanak el szépen elfelé és maradjanak a DC4 eseknél meg a salakos kifutópályás helyi reptereknél. mert ez basszátok meg!? Kriminális!
zrx8
2024. július 02. 22:43
Hogy Váradi egy ritka nagy geci, azt azóta tudjuk, amióta (és ahogyan) csődbe vitte a Malévet.
nempolitizalok-0
2024. július 02. 22:09
Nemrég Németországban (Düsseldorf) jártam úgy, hogy kiírták a kapu számát a kijelzőre. Nyugodtan ülök, sörözök a kapunál, épp ott volt egy büfé (okosabban van megoldva mint nálunk, mert nem egy zárt részbe terelnek várakozni a beszállásra), aztán amikor mentem WC-re nézem, egy tök más kapu volt kiírva, ami a földszinten volt. Szóval figyelni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!