Ursula, a nő!

2024. július 21. 07:53

Elnök asszony belesimult abba az elvárásrendszerbe, amit a brüsszeli elit diktál neki.

2024. július 21. 07:53
null
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Magyar Nemzet

„És hogy milyen feladatok várnak az európai unióra a következő időszakban? Például az illegális migráció kérdése, amely 2015 óta nem jutott tovább a tagállamokra erőltetni akart kötelező elosztási mechanizmusnál. Ez pedig az elmúlt lassan egy évtizedben nemhogy nem hozott megoldást, de újabb problémákat szült: egyes statisztikák szerint az unió területén belül nyolcmillió ismeretlen személyazonosságú ember él, megjósolhatatlan szándékkal és jövőképpel. 

Nem kisebb probléma ennél a demográfia kérdése, amely évtizedek óta megoldásra vár elöregedő kontinensünkön. A migráció erre szintén nem megoldás, a Magyarország által kínált családpolitikai alternatíva pedig a brüsszeli elit szemében egyenesen megvetendő: a fősodor szerint a genderpolitika a sikk, amibe nem fér bele, hogy anya nő, apa férfi. És végül, de a legkevésbé sem a sorban utolsóként Ukrajna helyzete továbbra is fenyegető és egyre inkább azzá válik: a szankciós politika, és az orosz agresszió határozatokban való elítélése biztosan kevés lesz a következő években. A kérdés továbbra is az: háború vagy béke? A Patrióták Európáért nem kevesebb céllal alakult, mint hogy ezekben a kérdésekben (is) a józan hangot, a valós megoldásokat képviselje, egyfajta őrszem szerepet betöltve az unióban. 

Ursulára visszatérve: a világnak erős vezetők kellenek, határozott válaszokkal, amik az átlagpolgárok valós érdekeit képviselik. Egyenjogúság ide vagy oda, egy női vezetőnek ez éppen úgy feladata, még akkor is, ha több száz férfi álláspontjával kell szembemennie érte. Merthogy bennünk, nőkben van hozzá erő, bátorság, kockáztatási képesség és intuíció a jó döntésekhez és a bölcs irányításhoz. Ezt próbálta a történelem során minden emlékezetes női alak bizonyítani. Bízom benne, hogy az újrázó elnök felnő ehhez a feladathoz, és nemcsak az európaiak érdekét képviseli, hanem ilyenformán a nőkét is. Most lenne rá igazán nagy szükség!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. július 21. 16:56
A Zöldeknek U. megigérte, h. beveszi őket a koalicióba (Néppárt, Szoc.dem, Liberálisok, Zöldek), ez utóbbiak kaptak az alkalmon és rá adták voksukat. Pár nappal előtte éppen a Zöldek fenyegettek a Pfizergate ügy miatt. Addig ment az alku a többi párttal is, amig diadalmasan megkapta a hiányzó szavazatoka és ami lényeg: a parlamenti immunitást. Ehhez a Tisza, FI, talán pár ECR besegitett. Milyen demokracia az, amikor előre kiszámolják és kialkudják a szükséges szavazatokat, akár fenyegetéssel is. Giorgia most vár, reméli az olaszoknak is jár egy fontosabb szerep. A déli migránsügyet inkább a spanyoloknak adták. Sok szélsőbalos is élvezi az immunitást, lehet összeverni ismeretlen ellenfeleket, lehet összefesteni pártszékházakat, ablakot betörni, hires festményeket, szobrokat tönkretenni, lehet üresen álló lakásokat elfoglalni és lakbért nem fizetni, lehet birósági itélet előtt a médián keresztül bárkit lejáratni, nem tetsző politikusokat démonizálni. Ez lenne a "jogállam"
balbako_
2024. július 21. 16:47
Mi az, hogy belesimul? Ő szerves része a velejéig korrupt, megvett csürhének, akik jó pénzért csődbe viszik Európát.
Pelso j.
2024. július 21. 11:52
zsófika, Ursulát jobb aránnyal választották újra, mint a múltkor.......... Elhiszem, hogy kell nektek a megélhetési fröcsögés, de ez már röhej.
machet
2024. július 21. 11:35
Elnök asszony menjen a k anyjába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!