Stadler József egy Leonardo nevű ukrán festőtől vett egy Utolsó táncmulatság című festményt

2024. július 30. 08:17

Azt hihette a NAV, hogy Leonardo da Vinci Utolsó vacsora című freskója után igényelte vissza az áfát?

2024. július 30. 08:17
null
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

Nyitókép: X

„Fun fact: annak idején Stadler József utólag úgy magyarázta, hogy ő egy Leonardo keresztnevű ukrán festőtől vett egy »Utolsó táncmulatság« című festményt, ezt aztán rosszul fordítottak le oroszból, ezért hihette a NAV (?!), hogy Leonardo da Vinci »Utolsó vacsora« című freskója után igényelte vissza az áfát, pedig az nem is az volt.”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154-2
2024. július 30. 18:02
Már akkor is hatalmas volt a szöveg! Néhány év szólt a fáma, és utólérjük Ausztriát! Az APEH. nál ezt sokan be is kajálták-elhitték, hogy Józsi bácsi ennyire sikeres sikeres. Stadler azt mondta a biróságon is, hogy a visszakapott ÁFA. /205 millió ft./ nem az ő hibája! Az APEH. akkoriban még a megszünt állami vállalatok bérszámfejtőinek gyűjtőhelye volt. A vízzel töltött sörösüvegek ide-oda szállítása volt a nagy trükje! Akkor még a paradicsomlét és a vízet is sörösüvegbe árulták! Józsi bácsi azt mondta, hogy napi 100 kamion vodka a szállítmány.
Perczel Éva
2024. július 30. 15:23
??????
llnnhegyi
2024. július 30. 12:55
Ceglédi is hasonlóan baszott rá a Momentum EP képviselő "tanácsadójának csatlakozva" Hi!-:))) Hol van a Momentum?
luisbathhelena
2024. július 30. 11:00
Egyetértve diodoro olvtárssal, az egy médialufi volt. A sajtóban röhögtek a"hülye APEH"-on, pedig Stadleren kellett volna. Erre mondjáK: szép próbálkozás volt, de nem jött be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!