„Arra kérem Oroszországot, hogy adjon nekem menedékjogot” – rengetegen kiakadtak a párizsi olimpia megnyitója miatt

2024. július 28. 08:10

„Ezek démonok, akik a Sátán imádatára akarnak kényszeríteni” – írta a látottakról az egyik amerikai politikai kommentátor.

2024. július 28. 08:10
Párizsi olimpiai megnyitó

Nyitókép: Képernyőmentés

A Mandiner is beszámolt róla, hogy pénteken este elkezdődött a sportágak ünnepe, a párizsi olimpia – egyelőre azonban mégsem a nemes küzdelemről szólnak a híradások, hanem a botrányos jelenetekkel tarkított megnyitóról. Egymás után látnak napvilágot a reakciók, illetve egy kisfilm is készült a produkció hatására, amely arra mutat rá, milyen olimpiára számíthatunk 2060-ban, ha így megy tovább a világ...

Érdemes megtekinteni az alábbi kisfilmet, már csak az elrettentés okán is.

Később a Magyar Nemzet is készített egy kis válogatást annak kapcsán, hogy rengetegen kiakadtak a botrányos megnyitó után. Angelo Giuliano olasz újságíró egyenesen Oroszországtól kérne menedéket a show-t látva.

Colin Munro pedig például úgy kommentálta a látottakat, hogy „ez egy érdekes pont. A szexuális orientációk széles skálájával szembeni tolerancia nagyon nyílt megnyilvánulása szöges ellentétben áll a muszlim sportolók hidzsábjának betiltásával. Tolerancia nekem, de neked nem?” – tette fel a kérdést ez a felhasználó.

Nem hagyta szó nélkül a látottakat Liz Wheeler sem.

„Az olimpia az Utolsó vacsora meggyalázásával kezdődik… Jézus és apostolai helyébe egy elhízott nő és transzneműek lépnek. Mondtam, hogy ez szellemi háború. Ez soha nem a »toleranciáról és befogadásról« szólt.

Ezek démonok, akik a Sátán imádatára akarnak kényszeríteni”

– írta az amerikai konzervatív politikai kommentátor.

Arról pedig a Mandiner is beszámolt, hogy Marion Maréchal francia EP-képviselő közösségi oldalán megjegyezte, kikéri magának a látottakat. „Tisztában vagyok vele, hogy nem Franciaország, csak egy baloldali kisebbség nézőpontját tükrözik a show-ban látott elemek.

Készek minden provokációra”

– fogalmazott a politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­ ­­­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
atti64
2024. július 28. 18:46
A SOK FASZOPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a-gyar-2
2024. július 28. 16:58
A globális finánctőke legimperialistább, legreakciósabb elemei aljas módon a mentál higéniai kezelésre szorulókat használják, ki tolják maguk elött pajzsként KIZÁRÓLAG azért hogy eltereljék a figyelmet az általuk véghezvitt s folyamatosan ma is nap mint nap elkövetett fosztogatasaikról, az emberiség elleni büntetteikről
Akitlosz
2024. július 28. 15:25
A Mandiner úgy csinál mintha lázadna ellene holott a fő szekértolója a transzbuzeráns világnak. Más téma nem érdekeli az olimpiai megnyitóból sem. Egy napot nem bír ki LMNOPQ propaganda nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!