Medvegyev riogat: Kijev veresége nem jelentené a „különleges katonai művelet” végét

2024. július 10. 16:55

Végső soron az orosz politikus szerint a konfliktusnak úgy kellene befejeződnie, hogy újjáéled „Nagy Oroszország”.

2024. július 10. 16:55

Nyitókép: Ekaterina Shtukina / Sputnik / AFP

Dmitrij Medvegyev úgy véli, hogy Kijev veresége nem jelenti a „különleges katonai művelet” végét – írja a Gazeta. A volt orosz elnök ezen véleményének a Telegram-oldalán adott hangot.

Még az ukrán vereség után is a radikális erők vissza fognak térni az ukrán hatalomba, méghozzá Oroszország nyugati ellenségei által támogatva”

– fogalmazott Medvegyev.

Medvegyev végül megjegyezte, hogy szerinte az orosz-ukrán konfliktus lényegében egy polgárháború, amely során az Egyesült Államok, valamint az európai országok az „új nácikat” támogatják Oroszországgal szemben. Ezzel kapcsolatban a Mandiner korábban beszámolt arról, hogy Medvegyev szerint az Európai Uniónak háborúra van szüksége.

Végső soron az orosz politikus szerint a konfliktusnak úgy kellene befejeződnie, hogy újjáéled „Nagy Oroszország”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 11. 13:32
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor ura, a mű-cár parancsa: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Nasi12
2024. július 11. 07:43
Ez közben ukrán ügynök lett?
rockercicc
2024. július 10. 23:54
Ez a mocskos elmebeteg gyökér már megint gyógyszerre ivott. Remélem előbb-utóbb ez is kiesik egy ablakon, vagy megteáztatják!
billysparks
2024. július 10. 21:46
Egyébként van realitása a " Nagy-Oroszország" víziónak. Ha az oroszolk elfoglalják Ogyesszát, akkor magukhoz csatolják Transnistriát, amely orosz ellenőrzés alatt áll, de Moldova része. de ez egy dolgo. Érdekesebb az, hogy az EU is készül a moldáv polgárháborúra és a következő konfliktusra az oroszokkal. Már 1,5 milliárd euróért szállított fegyvert a jelenleg regnáló moldáv ( libsi és román) hatalomnak, mert tudják, hogy a Gagauz köztársaság 1995-ben feladta a függetlenségét, mert alkotmányos jogként autonómiát kaptak, és - a lényeg- , hogy ha Moldávia elveszíti függetlenségét, akkor Gagauzia kiválik Moldovából. Ezt a román bekebelezés elleni garanciaként kapták. Csakhogy, az EU tagsággal automatikusan kiválhat Gagauzia és ki is fognak válni, mert nem akarnak EU tagok lenni. Vagyis az ország három fele szakad, egyik részén orosz fennhatóság, másik része egy török kisebbség és a harmadik, amely jogilag csatlakozhatna. ( Népszavazást nem akarnak tratani...) A polgárháború elkerülhetetlen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!