Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Így vadásznak az oroszok az amerikai Bradley páncélosokra (VIDEÓ)

2024. július 04. 13:10

Az ukrán katonák nagyon kedvelik ezeket a harcjárműveket, amelyek azonban nem sebezhetetlenek.

2024. július 04. 13:10
M2 Bradley In Ukrainian Army On Avdiivka Direction

Kép forrása: Vitalii Nosach/Global Images Ukraine/Getty Images


Az orosz hadsereg célzott támadásokat hajt végre Ukrajna legjobb páncélosai, különösen az amerikai M2 Bradley gyalogsági harcjárművek ellen drónok segítségével, írta meg a Portfolio

A Lancet típusú orosz drónok precízen céloznak, és egyre nagyobb sikereket érnek el. Egy nemrégiben közzétett videóban egy orosz drón talál el egy Bradley-t, amely bár tovább haladt, végül egy második találat után megsemmisült. Az incidens során a jármű legénysége el tudott menekülni, de a jármű kigyulladt.

Az ukrán erők számára a Bradley-k fontos szerepet játszanak a harcokban, mivel nagyobb túlélési esélyeket biztosítanak számukra a szovjet BMP-khez képest. Ezek a járművek sikeresen semmisítettek meg orosz harckocsikat és más járműveket is, ami növelte az ukrán erők harci hatékonyságát.

Ezt is ajánljuk a témában

Az oroszok által használt drónok azonban komoly fenyegetést jelentenek. A Lancet drónok robbanófejei képesek jelentős károkat okozni a páncélos járművekben, és az ilyen típusú támadások egyre gyakoribbak a frontvonalon. Az orosz hadsereg drónstratégiája célzott és hatékony, komoly kihívást jelentve az ukrán védelmi erők számára, zárja le elemzését a Portfolio. 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­k­­­e­l­­d­­­ ­­­a­ ­­s­z­­e­x­i­­ ­­­p­­­u­n­c­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
atti64
2024. július 04. 20:16
SZÁGULDO KOPORSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
piramis-2
2024. július 04. 18:19
Dögöljön meg minden ukrán náci! :-DDD
lajajakab11
2024. július 04. 17:00
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!