Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Döbbenetes kijelentést tett a finn elnök: Kína egy telefonhívással véget vethet az ukrajnai háborúnak

2024. július 04. 16:00

Alexander Stubb egy egyszerű gazdasági összefüggésre hívta fel a figyelmet.

2024. július 04. 16:00

Nyitókép: BEATA ZAWRZEL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Oroszország Kínától való függősége olyan szintet ért el, hogy Peking egy telefonhívással véget vethetne az ukrajnai háborúnak, ha úgy akarná – mondta Alexander Stubb finn elnök.

A Bloomberg cikke kitért arra, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedden arra kérte Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, kezdjen tárgyalásokat Oroszországgal, és törekedjen a gyors tűzszünetre. A finn elnök ezzel nem értett egyet.

Mint mondta, jelenleg szóba sem jöhet a tűzszünet, valódi béketárgyalásra van szükség.

Oroszország csak az erőből ért, ezért minél többet tudnak a nyugati szövetségesek most segíteni Ukrajnának, annál gyorsabban vége lehet a háborúnak – szögezte le Stubb.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:27
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­k­e­­­l­­d­­ ­­­a­ ­­­s­­­z­­e­x­­i­ ­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
lajajakab11
2024. július 05. 13:09
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
BBrutus
2024. július 05. 08:14
Az USA-nak is csak egy telefonhívás kellene Kijevbe és véget érne a háború. De hát kell a termőföld és az ásványi kincsek.
BAJA
2024. július 04. 21:36
Merta Zorbán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!