Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Kíméletlen csapást vettek videóra az oroszok, az ukránok nem tudtak fedezékbe vonulni

2024. június 21. 10:37

Próbáltak menedéket keresni az ukránok, de a felvétel alapján nagyon pontosan célozhattak az oroszok.

2024. június 21. 10:37

A nyitókép illusztráció. Fotó: NARCISO CONTRERAS / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Az orosz drónok által készített egyik legújabb felvételen az látható, amint egy M142 HIMARS rakétát indít, majd egy terepjáróval együtt egy erdős területen keres menedéket – szúrta ki a Portfolio.

Ezen az erdős területen vágódik be végül nem sokkal később egy Iszkander-M rakéta.

Az azonban nem látszódik egyértelműen a felvételen, hogy mekkora károkat szenvedett a HIMARS, viszont a találat meglehetősen pontosnak tűnik, ezért nem lenne meglepő, ha teljesen megsemmisült volna.

A lap emlékeztetett: az oroszok már két másik ilyen fegyvert bizonyítottan megrongáltak. Tavaly novemberben szivárogtak ki fotók arról, amint két HIMARS-t az Egyesült Államokba szállítanak javítás céljából: az egyikről a jobb első futómű hiányzott, a másikon repesztalálat nyomai voltak láthatóak.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2024. június 24. 03:22
A helyi trafikosra lőttek ki iskander rakétát ami a hangsebesség 15 x gyorsul föl
lajajakab11
2024. június 23. 20:01
****************************************************************** * * * MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! * * Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! * * ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! * * Haladóknak noviCSOKI ! * * »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« * * * * !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! * * ******************************************************************
Falióra tábornok
2024. június 22. 06:54
behúzódott két valami a fák közé, de azok közül egyik sem volt m142 vagy m270. a "pc30 himars" felirat, és a járgány gnóm alakja is inkább rs-30 9k57 uragant sejtet. szóval ez nettó parasztvakítás. az ilyesmire a mandiner bennszülött suttyói azonnal rárántanak.
lajajakab11
2024. június 21. 17:32
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!