Írmagja sem maradt ennek az orosz tanknak (VIDEÓ)

2024. június 21. 12:45

A detonáció következtében a harckocsi szó szerint alkatrészeire robbant.

2024. június 21. 12:45

Nyitókép: X

A Mandiner pénteken beszámolt róla, hogy egy rendkívül kíméletlen csapást vettek videóra az oroszok. A támadás során az ukránok nem tudtak fedezékbe vonulni. A felvételen az látszik, hogy egy Iszkander-M rakéta célba vesz egy ukrán M142 HIMARS-rendszert. Az azonban nem látszódik egyértelműen a felvételen, hogy mekkora károkat szenvedett a HIMARS, viszont a találat meglehetősen pontosnak tűnik, ezért nem lenne meglepő, ha teljesen megsemmisült volna.

Egy új, X-en megjelent videón az látszik, amint egy orosz harckocsi egy mező közepén tartózkodik. Azt nem lehet biztosra tudni, hogy a jármű legénysége miért döntött ilyen veszélyes parkolóhely mellett, valószínűleg műszaki hibával találkoztak – szúrta ki a Portfolio.

A videó elindulása után néhány másodperccel egy apró drón csapódik hátulról neki a harckocsinak, átüti a páncélzatot, majd berobbantja a lőszerkészletet.

A detonáció következtében a harckocsi szó szerint alkatrészeire robban.

A felvétel alapján azonban nem lehet megállapítani, hogy pontosan milyen harckocsit ütött ki az ukrán drón, a hatalmas robbanás azonban félreismerhetetlenül az orosz haditechnika sajátja.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

A háború nem konfekciótermék

Mivel igen sokan szekáltak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, itt a válaszom, szokásom szerint köntörfalazás nélkül.

16 órája

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. június 23. 19:57
****************************************************************** * * * MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! * * Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! * * ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! * * Haladóknak noviCSOKI ! * * »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« * * * * !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! * * ******************************************************************
templar62
2024. június 21. 20:31
Halló g yőzelempártiak . A győzelmet nem adják ingyen . Ez még csak az előjáték . De , sajnos a dollár tulajdonosainak nem érdekük a gyors győzelem .
alexandrosz-2
2024. június 21. 17:51
Szar zsidó hohol propaganda. Aljas, is, hazug is, szánalmas is. Olyan, mint a hohol, meg a zsidó.
lajajakab11
2024. június 21. 17:29
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!