Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Az amerikai baloldal már pánikol: Biden szerint ha nem ő nyeri az elnökválasztást, akkor vérfürdő lesz az országban

2024. június 17. 06:42

Joe Biden szerint szigorodni fog az abortuszjog és a melegekre sem vár jó világ, ha novemberben a republikánus elnökjelölt nyeri a választást.

2024. június 17. 06:42
President Biden Holds Meeting On Accelerating Infant Formula Production

Nyitókép: Al Drago/Bloomberg via Getty Images

Szombaton egy adománygyűjtő ünnepséget szerveztek Los Angelesben Joe Biden számára. A rendezvényen számos híresség is megjelent. Biden beszédében arra helyezte a hangsúlyt, milyen sötét jövő vár Amerikára, ha Donald Trumpot ismét elnökké választják. A rendezvényen a korábbi demokrata elnök, Barack Obama is részt vett, aki szintén kifejezte aggodalmát a republikánus elnökjelölt népszerűségével kapcsolatban – írta meg a CNN.

Biden szerint a következő elnökválasztás sorsdöntő pillanat lesz az ország történetében. Ezt követően hosszan kifejtette, milyen borzalmas következményekkel járna az amerikai nép számára, ha Trumpot újra megválasztanák.

Amit Donald Trump tett annak idején január hatodikán (Trump hívei megrohamozták a Capitolium épületét, mert nem akarták elfogadni a vereséget – a szerk.), teljességgel elfogadhatatlan, ennek ellenére most is arról beszél, hogy ha nem ő nyer, vérfürdő lesz

– mondta Joe Biden.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szőcs László

Magyar Nemzet

Idézőjel

Trump perét inkább tartják politikainak az amerikaiak – de számít majd ez novemberben?

Biden szerint ha Donald Trumpot újraválasztanák, akkor republikánus beállítottságú bírákkal töltenék fel a Legfelsőbb Bíróságot. Joe Biden szerint ez konzervatív irányba fogja tolni a szabályokat, aminek a társadalmi kisebbségek, különösen a melegek látnák a kárát. Emellett a jobboldal az abortusz szabályozását is szigorítaná az elnök szerint. A különböző közvélemény-kutatások alapján Joe Biden szinte egész évben vezetett, azonban a tendencia márciustól kezdve megfordult, ez pedig meglehetősen aggasztja a demokratákat.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
omega
2024. június 18. 07:34
Nem vár jó világ a buzikra? Miért? Mi baj volt Trump idején? Bántotta őket valaki?
Martell 2
2024. június 17. 20:42
A vén hülye álkeresztény félti a buzikat :)
oberennsinnen49
2024. június 17. 10:35
Elszabadultak az indulatok Amerikában, van, aki már fegyvert fogna - Tényleg küszöbön a polgárháború? 2024. június 07. 16:59 1.000.000 (fegyveres) embernek Washingtonba kell mennie mindenkit felakasztani. Ez az egyetlen megoldás. Itt az ideje, hogy elkezdjünk balosokat lövöldözni. Ezt nem lehet választásokkal megoldani. Trumpnak már tudnia kellene, hogy egy érte harcolni és meghalni hajlandó hadsereggel bír, csak egy szaván múlik... Fegyvert ragadok, ha kéri. Ilyen és ehhez hasonló bejegyzésekre lelt a Reuters hírügynökség Donald Trump-párti weboldalakon, többek közt a Truth Socialön vagy a Gateway Punditen, a volt elnök bűnössé nyilvánítását követően. A jobboldali populista influenszer Joey Mannarino pedig azt írta: A polgárháború most kezdődött. Már nem demokráciában élünk. Tim Pool mint 2 millió követővel aközösségi oldalán: háború.
virag-os
2024. június 17. 10:32
Milyen meggyőző érvek, amikor a kisebbség előjogai többet számítanak mint az ország egész népességének a jogai. Fura gondolkodás és világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!