Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Joe Biden az elítélt fiáról: Nagyon büszkék vagyunk arra a férfira, aki lett

2024. június 12. 09:48

Nincs könnyű helyzetben Hunter Biden.

2024. június 12. 09:48

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy mindhárom vádpontban bűnösnek találta a Delaware állambeli esküdtszék Joe Biden amerikai elnök fiát, Hunter Bident. Az esküdtszék körülbelül háromórás tárgyalás után hozott ítéletet az ügyben, amelyet egyhetes tárgyalássorozat előzött meg.

A vád szerint Biden 2018 októberében fegyvert akart vásárolni, az ehhez szükséges űrlap kitöltésekor pedig két hamis nyilatkozatot is tett: először valótlanul állította, hogy nem kábítószerfüggő és nem használ kábítószert, majd ezt az állítását később is fenntartotta.

A harmadik vádpont szerint ezután 11 napig illegálisan birtokolta a fegyvert, mielőtt sógornője és akkori szeretője, Hallie Biden pánikszerűen egy kukába dobta volna.

A három bűncselekményért Biden egyébként összesen 25 év letöltendő börtönbüntetést kaphat.

Később Joe Biden is megszólalt, amikor a fiáról kérdezték. „Jill és én nagyon szeretjük a fiunkat, és nagyon büszkék vagyunk arra az férfira, aki lett” – fogalmazott az amerikai elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz Pitykéz
2024. június 16. 12:06
végülis szülőként, büszkének kell lenni a gyermekre, mégha egy szarhazi, semmirekellő drogos kurvapecér is lett belőle …
vapepe
2024. június 12. 14:46
Hát, ha a fiam olyan drogos lenne akit hajszál választott el attól, hogy még lövöldözzön, netán öljön is, attól még szeretném. De büszke semmiképpen nem lennék arra, amivé lett, persze a saját nevelési teljesítményemre sem.
letsgobrandon-2
2024. június 12. 14:00
hát , ja... drogozik .. kurvázik .. és kibaszott korrupt
Aerion
2024. június 12. 13:28
Jill és én nagyon szeretjük a fiunkat, és nagyon büszkék vagyunk arra az férfira, aki lett --------------- Könnyekig megható, ahogy a kedves szülők mennyire szeretik a korrupt, drogos, pornófüggő baszógép fiacskájukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!