Medvegyev: Joe Biden egy bolond, értelmi fogyatékos

2024. március 08. 20:25

„Ő az Egyesült Államok szégyene!” – fogalmazott az orosz politikus.

2024. március 08. 20:25

Fotó: Ekaterina Shtukina/Sputnik via AFP

***

Dmitrij Medvegyev megint szókimondó stílusban fogalmazott X-közösségi oldalán. Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese kertelés nélkül kijelentette Joe Biden amerikai elnökről, hogy értelmi fogyatékos.

Ezt is ajánljuk a témában

Az évértékelő beszédében Biden Franklin Delano Roosevelthez hasonlította magát. Annak ellenére, hogy Roosevelt egy tolószékben ülő, beteg ember volt, ő emelte ki Amerikát a válságból;

Biden viszont egy őrült, értelmi fogyatékos egyén, aki az emberiséget a pokolba hurcolja.

Másodszor, Roosevelt szövetségeseivel, köztük a Szovjetunióval együtt a békéért harcolt; Biden azonban aktívan és kitartóan próbálja elindítani a harmadik világháborút.

Harmadszor, Roosevelt a fasiszták ellen harcolt, de Biden értük harcol.

Ő az Egyesült Államok szégyene!” – fogalmazott az orosz politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­g­­ö­s­­ ­l­á­­n­y­o­­k­ ­­v­­á­­­r­­­n­­a­­­k­­­ ­­­r­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
petronius50
2024. március 11. 20:15
"Biden viszont egy őrült, értelmi fogyatékos egyén, aki az emberiséget a pokolba hurcolja." Nem lenne ezzel gond, ha nem a világ vezető atomhatalmának lenne a "vezetője". Egy banánköztárságban fel sem tűnne. Az a baj, hogy a mögötte, sunyin megbúvó erők is értelmi fogyatékosak, hogy rugdossák a medve sípcsontját.
jooeee
2024. március 10. 10:33
Teljesen igaza van Medvegyevnek.
lajajakab11
2024. március 09. 11:58
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!