Medvegyev bekeményített: a franciák átléptek egy határt, Oroszország mostantól nem válogat az eszközökben

2024. március 08. 07:54

Határozott üzenetet küldött az orosz politikus.

2024. március 08. 07:54

Fotó: Ekaterina Shtukina/Sputnik/AFP

***

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese X-közösségi oldalán kertelés nélkül kijelentette, Emmanuel Macron átlépett egy határt. Mint ismert, a francia elnök egy sajtótájékoztatón bejelentette: mégis katonákat kéne küldeni az ukrajnai frontra.

Ezt is ajánljuk a témában

Medvegyev úgy fogalmazott:

Macron azt mondta: »nincs több vörös vonal, nincs több korlát« Ukrajna támogatását illetően. Ez azt jelenti, hogy Oroszországnak sincs több vörös vonala Franciaország felé”

Bejegyzését egy latin mondattal zárta, amely szerint az ellenséggel szemben minden megengedett.

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­­g­ö­­­s­­ ­l­­á­­n­y­­o­k­­ ­­­v­­á­­r­­­n­a­­k­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­𝗡
Akitlosz
2024. március 10. 22:56
Túl sok a határozott üzenet. Túl kevés a határozott cselekvés.
nagycsaba
2024. március 09. 16:21 Szerkesztve
annyira ostobák ezek az emberek az amerikai francia választók hogy a hülyeségékkel akár meg is halhat nak egy VH- ban csak ezzel az a baj, hogy a normális emberek és áldozatul eshetnek akik nem erre a két debílre szavaztak az ukránoknak adott támogatásokból szinte minden hajléktalannak lehetett volna saját háza amerikában érdemes belenézni a videóba hogy mik vannak ott fel nem lehet fogni ,hogy ez az az agyrokkant öregember mit tett amerikával bár erről nem ő tehet hiszen korral jár hanem az a marha aki rá szavazott rengeteg videó van és több nagy városban olyan jelenségek amik soha nem fordultak elő korábban rengeteg ember elvesztette az otthonát a munkáját https://youtu.be/p5AeGKSDVdE?si=TyQT-iXB2yJgUlPl
nagycsaba
2024. március 09. 16:16
nem kell itt bonyolítani ut pereat vermis
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!