Putyinnak két óra alatt sikerült több mint ezer év történelmét meghamisítania

2024. február 09. 18:09

Nem fog leállni.

2024. február 09. 18:09
Vlagyimir Putyin orosz elnök
Mateusz Morawiecki
Mateusz Morawiecki
X

„Putyinnak két óra alatt sikerült: több mint 1000 év történelmét meghamisítania, megtagadni Ukrajna államiságát, fenyegetni a balti államokat, és szépíteni az összes bűnt, amit Oroszország az évek során elkövetett.

Ez egyértelmű jele annak, hogy Putyin nem fog leállni. A szabad világ országainak össze kell fogniuk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: GAVRIIL GRIGOROV / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
troppauer-humer
2024. február 19. 18:33
Megdöbbenéssel tapasztalom, hogy Morawiecki úr nem ismeri térségének történelmét. Vagy, ami még rosszabb: politikai okokból vagdalkozik, hogy ne mondjam: hazudik.
Viktor76
2024. február 11. 10:21
A nyugati világ lett a legnagyobb történelemhamisító. Sajnos. (Woke, cancel...) Putyin bármit is mondjon, ezekhez az elmebetegekhez képest kismiska lehet csak. Ha csak 20 éve is azt mondta volna nekem valaki, hogy ide jutunk, ennyi idő alatt... Rohadjon meg az összes elhülyült, unatkozó nyugati fasz (de főleg a gazdáik), rohadjanak meg a köcsög sötétzöldek, a mocsok libsik, meg az egész pereputty, akik olyan szinten bolondokházává változtatták a Nyugatot, hogy inkább Oroszország tűnjön mostanra a normalitásnak! Oroszország, bazmeg...
Felvidéki MAGYAR
2024. február 11. 06:54 Szerkesztve
Elbasztátok, polákok!! Morawiecki - elmehetsz a qrwa anyádba! Putyin minden szava igaz! Szopjátok csak tovább a hugyos Józsi alzheimeres f.szát!
faramuci
2024. február 11. 05:14
A lengyelek pont most írnak új,maguk számára sokadszor katasztrófális történelmet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!