Egy orosz–NATO-háború esélyeiről beszélt a norvég kormányfő

2024. február 21. 16:17

Világosan fogalmazott a kérdés kapcsán Jonas Gahr Støre.

2024. február 21. 16:17

Jonas Gahr Støre norvég miniszterelnök a FRANCE 24-nek beszélt az orosz-ukrán háborúról. A portál emlékeztetett, hogy Norvégia alapító tagja a NATO-nak, Finnország csak nemrég lett a szövetség része, Svédország pedig mostanában fog csatlakozni.

Nem hiszem, hogy Oroszországnak érdekében állna háborúzni egy NATO-országgal"

– szögezte le rögtön a norvég miniszterelnök. Ettől függetlenül Jonas Gahr Støre külön kiemelte, hogy fontos a NATO megerősítése.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TOBIAS HASE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2024. február 21. 21:21
Csupán egy kérdés: miért nem oszlatják fel a NATÓT? Ellenfele a Varsói Szerződés már évtizedek óta nincs! Amerika beszari, fél egyedül az orosz ellen?
Jospehe998
2024. február 21. 17:20 Szerkesztve
Esküszöm ezeket teljes munkaidőben foglalkoztatják a nép félelembe tartására. Így lehet az emberekkel megetetni bármit..
B_kanya
2024. február 21. 17:13
"lacika-985 2024. február 21. 16:56 Orosz Nato háború esélyei ?? Addig húzzátok a medve szőrét amig oda nem üt egy párat" Ez a pingvin kung-fu. Bokáig letolt gatyában seggberúgni a medvét. Mi baj is lehet? Ja, ha NEM maradunk ki belőle.
lacika-985
2024. február 21. 16:56
Orosz Nato háború esélyei ?? Addig húzzátok a medve szőrét amig oda nem üt egy párat és aztán sajnáltathassátok magatokat mint a logó pöcsű zongorista zselé .. Csak akkor már nem lesz aki ajándékozzon .. És ez kizárólag rajtatok múlik . Sajnos ahogy áll a szénátok , képesek vagytok feláldozni az ártatlan embereket hogy ti pozicióban maradhassatok - de meddig ?? Meddig leszünk türelmesek ?? Már egy jó ideje emelgetitek a pofozóláda tetejét ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!