Térképpel mutatja be az ISW: jelentősen előretörtek az orosz csapatok

2023. december 28. 11:17

Úgy néz ki, hogy az oroszok sorra foglalják vissza azokat a területeket, melyeket az ukrán haderő felszabadított a nyári offenzíva során.

2023. december 28. 11:17

Az orosz erők előrenyomultak Bahmut, valamint Donyeck város térségében – erről számolt be legfrissebb jelentésében az Institute for the Study of War.

Ez azt jelenti, hogy az oroszok sorra foglalják vissza azokat a területeket, melyeket az ukrán haderő felszabadított a nyári offenzíva során

– vonta le ebből a tanulságot a Portfolio.

A lap orosz forrásokra hivatkozva azt írja, hogy az oroszok teljesen visszavették Hromovét, illetve a város melletti temető térségét, ez pedig azt jelenti, hogy már alig néhány kilométerre vannak a következő nagyobb településtől, Csasziv Jartól.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Robert C. Castel

Facebook

Idézőjel

Mindezt persze úgy is le lehet írni, hogy ha n feltétel nem teljesül, akkor Ukrajna elveszti a háborút.

Nyitókép: OZGE ELIF KIZIL / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2023. december 30. 19:32
Kicsit off: Van egy olyan érzésem, hogy ma már fölösleges tankokat meg egyéb drága fegyvereket venni. Ki kell dolgozni a lehető legolcsóbb, de jó minőségű drónok gyártására a tervet, és nyomatni éjjel-nappal. Ha lesz 100.000 ilyenünk, akkor jöhet akárki, leverjük :-)
nitsahon
2023. december 28. 19:57
U KRAINABEN kozterületek WANNAK ELNEWEZWE TÖMEGGILKOS nazik-RÓL?
lajajakab11
2023. december 28. 19:22
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
grenki-2
2023. december 28. 14:30
Isten segítse őket, hogy minél hamarabb eltiporják ezt a nagyképűsködő, aljas, bunkó ukrán bandát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!