Akarunk mi a németekkel, ezekkel az idiótákkal egy gyékényen árulni?

2023. december 13. 06:24

A világháborúkkal kétszer tönkretették és kiszolgáltatták Európát Amerikának. Most készülnek harmadszor megtenni.

2023. december 13. 06:24
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„A német politika a huszadik században két világháborúval már kétszer tönkretette és kiszolgáltatta Európát Amerikának. Most készülnek harmadszor megtenni.

Ha céljuk eléréséhez nem lenne elegendő a kriminális német migránspolitika, ha nem lenne elegendő a romboló, kretén német gazdaságpolitika, akkor már most üzenik, hogy katona politikailag is készen állnak romba dönteni Európát.

Akarunk mi ezekkel az idiótákkal és gazemberekkel egy gyékényen árulni?”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fake-news-feind
2023. december 18. 09:10
Jó napot Bayer Úr! Hangvétele kíváncsivá tett, ki az aki a gyékényén ülve egyedül akar árulni. Ezért magkédeztem a Googlet: Who the fuck is Bayer Zsolt? Nos Google sok mindent tud Bayer Zsoltról, többek között azt, hogy …tanulmányait az ELTE Tanárképző Főiskolai Kar (ELTE-TFK) magyar–történelem szakán folytatta. Ehhez képest meglep a tájékozatlansága a két világháború kitörésének okait és okozóit illetöen. A németek ugyanis „csak“ a második világháborúért felelösek, az elsöt az osztrák trónörökös Szarajevói megygyilkolása váltotta ki… A harmadikat illetöen éppen Németország az a „fegyverszállító“ aki óvatos, nemzetközileg egyeztetö politikájával az ukrán támogatást illetöen rengeteg negatív kritikát és nemzetközi nyomást állt ki. Nem kívánom Önt tudatos és rosszindulatú hazugsággal vádolni, ezért inkább ajánlom Önnek, hogy adja vissza történelemszakos diplomáját és tartózkodjon a jövöben ezen szakmabeli véleményének nyilvánításától.
Barna Zsolt
2023. december 17. 10:47
Nos, akkor egy kis washingtoni adalék: " Sürgősen szükségünk van arra, hogy források áramoljanak a nemzetgazdaságba, különösen a bankrendszerbe. Csak az EU-, és NATO-vállalások által kötelezett európai országok lesznek képesek ezeket biztosítani számunkra, jelentős katonai és politikai költségek nélkül. A német gazdaságot ért kumulatív veszteségeket csak hozzávetőlegesen lehet megbecsülni. Még ha az orosz szállítások korlátozása 2022-re korlátozódik is, a következmények több évig tartanak, és a teljes veszteség eléri a 200-300 milliárd eurót. Ez nemcsak a német gazdaságra fog pusztító csapást mérni, hanem az egész EU gazdasága elkerülhetetlenül összeomlik. A bemutatott forgatókönyv tehát, közvetve és közvetlenül is, hozzájárul az USA nemzeti pénzügyi helyzetének a megerősítéséhez. Középtávon (4-5 év) a tőkemenekítés, a logisztikai áramlások átrendeződése és a verseny csökkenése, együttesen 7-9 billió $-ra rúghat." ( részlet a RAND-corporation, USA-kormányzati agytröszt jelentéséből )
kobi40
2023. december 17. 02:47
Nem készülnek. Már elkövették! Sőt!
BoRob1
2023. december 16. 18:49
Addig nem nyugszik az a bizonyos réteg, amíg nem sikerül egy újabb világháborút összehozni! Nyilván a tönk szélén lévő USA is remekül profitálna egy újabb háborún, és ha az érdekek találkoznak...... bármi megtörténhet! Legyünk reálisak, ebbe már nálunk jóval nagyobb országok sem tudnak érdemben beleszólni, és ezért kellene Oroszországot és Kínát tönkretenni, hogy ők se tudjanak ellene tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!