Videón, ahogy az IDF szóvivője végighalad egy gázai alagúton, és egy gyerekkórházban köt ki

2023. november 14. 20:44

Az IDF úgy véli, hogy az alagútban tarthatták fogva a Hamász terroristái akaratuk ellenére az izraeli foglyokat.

2023. november 14. 20:44

Nemrég exkluzív videót tettek közzé X-oldalukon az Izraeli Védelmi Erők (IDF). 

A felvételen az látható, ahogy Daniel Hagari, a szervezet szóvivője végigsétál a Hamász egyik földalatti terrorista alagútján, majd a másik oldalon a gázai Rantiszi kórházon keresztül távozik.

Hozzátették, ezekben az alagutakban rejtőzködnek a Hamász terroristái, akik akaratuk ellenére izraeli túszokat tartanak fogva.

Ezt is ajánljuk a témában

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a Hamász az említett gyermekkórház alatti alagútrendszerben tarthatta fogva az izraeli túszokat. Az izraeli egységek több, erre utaló jelet is találtak, többek között cumisüvegeket és pelenkákat, egy széket kötelekkel, és egy rögtönzött konyhát.

Ugyanakkor egy másik szobában fegyverraktárat és robbanóanyagokat is találtak.

A felvételt alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. november 16. 18:34
https://www.youtube.com/watch?v=0g1o8aPep-8 A videó végén a terrorista jelenléti ív egy egyszerű naptár volt, csak a balfasz el sem tudta olvasni, mi az.
powerage
2023. november 15. 21:44
Meggyőző videó, kétségtelen. A bemutatott elképesztő fegyverarzenál, amit hozzá nem értők esetleg pár rozsdás AK-nak meg pár kézigránátnak is nézhetnek, egy ország lángba borítására is elegendő lett volna. Nem is tudom, mennyi idő alatt csempészhették oda, hiszen akár két hátizsákra is szükség lehetett a szállításukhoz, emiatt biztosan nem a videó kedvéért vitték csak oda. És a végén az a terrorista jelenléti ív, na az mindenre feltette a koronát. Elképesztően szervezett egységről lehetett szó, a világ hálával adózhat, hogy megmenekült tőlük. Én vagyok túl nagy igényű, hogy ennél nagyobb erőfeszítést várnék el egy propagandavideótól? Nem találtak legalább egy halott csecsemőt a romok alatt? Csak rá kell adni a kipát és már készülhetnek az ütős fotók.
KBA98
2023. november 15. 10:22
Ez a világ egyik leg aljasabb dolga, hogy kórház alá katona létesítményt tesznek!
papamaci57
2023. november 15. 08:45
"Az IDF úgy véli, hogy az alagútban tarthatták fogva a Hamász terroristái akaratuk ellenére az izraeli foglyokat." Miért, van olyan, hogy valakit az akaratával megegyezően tartanak fogva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!