A Hamász egy gyermekkórház alatti alagútrendszerben tarthatta fogva az izraeli túszokat (VIDEÓ)

2023. november 13. 22:26

Az egyik szobában fegyverraktárat és robbanóanyagokat is találtak.

2023. november 13. 22:26

A Gázai övezet északi részén, a Rantiszi gyermekkórház alatti alagútrendszerben tarthatták fogva az izraeli túszokat – állapították meg az izraeli csapatok, miután erre utaló jeleket találtak, többek között cumisüvegeket és pelenkákat, egy széket kötelekkel, és egy rögtönzött konyhát.

Daniel Hagari izraeli katonai szóvivő elmondta, hogyan kapcsolódnak össze a Hamász terrorista célokra használt, több mint húsz méter mélyen kiépített alagútjai a kórházak és iskolák alatt.

A Hamász a kórház többi részétől elzárva kialakított egy helyet. Az egyik szobában fegyvereket találtak, a Hamász fegyverraktárát, robbanóanyagokat, amelyek veszélyt jelentenek a környezetükre”

– ismertette a szóvivő.

Fotó: Ali Jadallah/Anadolu Agency/AFP

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodrigyuri
2023. november 14. 08:05
Tök jó kis feltételes módú cikk, mint a 40 lefejezett gyerek.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. november 14. 07:04
És ezért a zsidók a földig bombázták a kórházat.. "Isten ajándékai"
qasimodo
2023. november 14. 03:20
"EU nations condemn Hamas for what they describe as use of hospitals, civilians as ‘human shields" Az EU nemzetei elítélik a Hamászt a kórházak, a civilek „emberi pajzsként” használata miatt. 2023.13.11 Borell Ennyit a drága hámászról. Meg az őértük tüntetőkről és zsidógyalázókról. Azt valahogy még nem láttam egyiktől sem, hogy azt skandálnák: "Éljen palesztina, vesszen a tetves hámász" Ostoba vadbarmok.
ZZoltan
2023. november 14. 01:50
Őőő, ennek nincs véletlenül túlzottan izraeli propaganda szaga?....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!