Az ukrán külügyminiszter szerint nincs patthelyzet a háborúban

2023. november 30. 07:24

A katonai és politikai vezetés között robbanásig feszült a helyzet.

2023. november 30. 07:24

A Sky News arról ír, hogy az ukrán külügyminiszter, Dmitro Kuleba visszautasította egy újságíró felvetését, hogy a háború patthelyzetbe jutott és amit egyébként az ukrán katonai vezetés is bevallott

Kuleba annyit válaszolt, hogy „nincs patthelyzet”, majd továbblépett egy másik kérdésre.

A lap megírta: korábban feszültség alakult ki Ukrajna politikai és katonai vezetése között, miután az ország fegyveres erőinek főparancsnoka azt sugallta, hogy a háború patthelyzetbe került. Valerij Zaluzsnyij tábornok úgy fogalmazott, hogy „akárcsak az első világháborúban, most is elértük azt a technológiai szintet, amely patthelyzetbe sodor minket... 

valószínűleg nem lesz mély és komoly áttörés.”

Volodimir Zelenszkij elnök a tábornok megállapításait határozottan visszautasította, és azzal vádolta a tábornokot, hogy „megkönnyíti az agresszor dolgát”, írják.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőmentés

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lpazo
2023. december 01. 14:18
Valóban nincs patthelyzet. A patthelyzet az, amikor akarata ellenére egyik fél sem tud komoly lépést tenni a célja elérésére. Az ukránok esetében ez így van, az oroszok pedig ha előre akarnak menni, akkor fognak is, ha nem, akkor a céljuk ez.
westend
2023. december 01. 11:46
na, jól olvastam én a nyúvszvikben hogy elenszki permanens nyerésre áll - lám, a kulabá' is megmondta. Hiszek neki, olyan őszinte az ábrázata.
europész
2023. november 30. 09:26
Nincs patt.Jol latja.Szarra verik oket az oroszok.
letsgobrandon-2
2023. november 30. 09:25
nincs patthelyzet .. nincs hát!... az orkránoknak meszeltek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Ezek is érdekelhetik