Amerikai egyetemisták szerint „a Hamász nem terror-, hanem egy politikai szervezet” (VIDEÓ)

2023. november 08. 11:50

Van, aki úgy véli, a világ legnagyobb terrorista szervezete az USA hadserege.

2023. november 08. 11:50

A Visegrád24 X-oldalán osztotta meg Kosha Dillz videóját, amely egy palesztinbarát tüntetésről készült az Egyesült Államokban.

A videóban megkérdezett fiatal lányok meglepő válaszokat adtak a riporternek a Hamász október 7-i izraeli akciója kapcsán, illetve magát a szervezetet illetően is. Az egyikük szerint a Hamász nem terror-, hanem egy politikai szervezet, melynek egyes tagjait szabadságharcosként azonosítja. Sőt, egyenesen azt állítják, hogy „a világ legnagyobb terrorista szervezete az USA hadserege”

A Visegrád24 a videóhoz kísérőszövegként azt írta, „ez a legrosszabb videó, amit eddig láttunk...

Ezek a tinédzserek és fiatal felnőttek tényleg azt hiszik, hogy a Hamász egy barátságos emberekből álló csoport.

Mit tanítanak az amerikai iskolákban?” – tették fel végül a kérdést.

A rövid interjút alább tekinthetik meg:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, 2023. október 7-én Izrael történetének legsúlyosabb terrortámadását élte át a Hamász által, mely során 1500 áldozatot veszített, akiknek döntő többsége civil volt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 11. 16:57
alexandrosz-2 egy magyar neonyilas, VAGY egy magyarul megtanult arab terrorista. apartheid zsidó államról hallucinál / hadovál. A TÉNYEK: Több, mint egymillió, szavazati joggal is rendelkező arab él Izraelben. Pártjaik képviselői ott ülnek a Kneszetben. Dél-Afrikában hasonló nem volt.
Tommaso
2023. november 11. 16:52
Egy felmérés szerint.... az amerikai egyetemsiták olyan buták, hogy azt sem tudják, Anglia egy másik kontinensen van. De igazságos leszek, az üzleti és pénzügyi tantárgyakban kitűnőek. Viszont történelemből, Amerikán kivüli földrajzból, és a külföldi irodalomból - nagyon halványak,
Reszelő Aladár
2023. november 10. 07:36
Hogy mit tanítanak erről? Konkrétan semmit. A narratívaépítésre már a sajtót és a közösségi médiát használják és nem az iskolát. Az egyetem kicsit más. Ott konkrét agymosás zajlik. Amúgy ugyanők, ugyanúgy tudnának ugyanazon a rendezvényen a magyarországi antiszemitizmus terjedése miatt is aggódni.
jandor
2023. november 08. 22:07
Fiatalon is mennyire okos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!