Drámai felvételek: több ezer washingtoni tüntető szerint „elfogadhatóak” a Hamász cselekedetei (VIDEÓ)

2023. november 04. 20:33

Szerintük a terrorszervezet a palesztinok szabadságáért harcol.

2023. november 04. 20:33

Több ezer palesztinpárti tüntető gyűlt össze Washington központjában szombaton, hogy Izrael ellen és a palesztinok mellett tüntessen, részben a Hamászt támogatva és tűzszünetet követelve.

A Fehér Ház közelében összegyűlt tüntetők főként azt követelték, hogy állítsák le a harcokat a Gázai övezetben, illetve az Egyesült Államok hagyjon fel Izrael támogatásával. A helyszíni beszámolók szerint a tüntetők az Egyesült Államok több államából utaztak a fővárosba palesztinbarát szervezetek hívására, többen buszokkal érkeztek Illinois és Ohio államból.

A megszólaló tüntetők egy része azt hangoztatta, hogy kifejezetten a palesztin emberek mellett szeretne kiállni, de az iszlamista Hamászt nem támogatja. Mások ugyanakkor 

a Hamász cselekedeteit elfogadhatónak mondták, mert szerintük az Egyesült Államokban hivatalosan terrorszervezetnek számító mozgalom a palesztinok szabadságáért harcol.

Pénteken Kaliforniában mintegy 200, többségében békés palesztinbarát tiltakozó megakadályozta egy amerikai kormányzati tulajdonban álló kereskedelmi hajó elindulását Oakland kikötőjéből. A palesztin zászlókat lobogtató aktivisták azt követelték, hogy Washington állítsa le Izrael támogatását.

A tüntetésről készült felvételeket itt tekinthetik meg:

(MTI)

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. november 05. 02:14
MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 https://vasarnap.hu/2019/01/09/a-budai-varbol-orzi-a-nemzetet-szent-mihaly-szobra/ https://m.youtube.com/watch?v=prQcjgGJLa8&t=8s&pp=ygUSYmlzdGV5IHpzdXpzYSAyMDIz https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Matthias_Gr%C3%BCnewald_-_The_Resurrection_%28detail%29_-_WGA10755.jpg MINDEN ÉLET SZÁMÍT 🤍
DE JÓ
2023. november 04. 23:39
A mennyiségi változás minőségi változást fog eredményezni... Nulandék féle zsidrák banda USA farkasa elöl még vicsorog, miközben Ortoszországot akarja elfoglalni, de hátul már rothad és mállik szét. Talán fura, de kár lesz az USA-ért, mert lehetett volna jó is. Ami meg utánna jön, az biztosan nem lesz jobb, legfeljebb lokálisabb.
Ízisz
2023. november 04. 23:32
Z. Milyen érdekes... A Putyin támadása az ukránok ellen, elítélendő agresszió, a rohadék terrortámadás a civil lakosság ellen helyénvaló... Nem nagyon látom elhatárolódni az Uniós elitek a Hamász tüntetők melletti csinnadrattától ...💯😡💤
FeketeFehér
2023. november 04. 22:05
Hogy ebben mi a "drámai", azt nem nagyon értem. Az USA-ban meglehetősen sok szélsőséges muszlim él, elég régóta. A veszélyesebbeket persze megfigyelik a terrorelhárítók, de aki csak egy ide-oda kóválygó, az mehet tüntetni, mert miért ne. De a Ku-Klux-Klan meg a megannyi hülye csoportosulás is elég gyakori. Hülyék mindenhol vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!