A magyar titkosszolgálat is igazolja: a terror a migráció kísérőjelensége

2023. november 03. 07:17

A titkosszolgálatok által bemutatott tények és információk is rámutatnak arra, hogy a migráció és a terrorizmus egymással kéz a kézben járnak.

2023. november 03. 07:17
Zila János
Zila János
Alapjogokért Központ

„A titkosszolgálatok által bemutatott tények és információk is rámutatnak arra, hogy a migráció és a terrorizmus egymással kéz a kézben járnak. A távoli kultúrákból érkező bevándorlók szervezett behozatala, szétosztása, és a folyamat ösztönzése olyan lépések, amelyek veszélyeztetik a nemrég még virágzó és biztonságos kontinensünk jövőjét. A Nemzeti Információs Központ legutóbbi jelentése is rámutat arra, hogy az Európába érkező illegális migránstömegben az Iszlám Állam, a Hamász, és az Al-Kaida terroristái bújnak meg. Brüsszelben pedig ahelyett, hogy a probléma megoldásán dolgoznának, migránskvóta bevezetésén és migránsgettók létrehozásán munkálkodnak.

A Nemzeti Információs Központ – az illegális migráció és a terrorizmus összefüggéseiről szóló, csütörtökön nyilvánosságra hozott – tájékoztatójából világosan kiderül, hogy Európa határain a korábbiaknál is lényegesen nagyobb tömegben jelentkeznek az illegális bevándorlók. A jelentés úgy fogalmaz, hogy 

az Izrael és a Hamász közötti háború hatásaként fokozott kockázatot jelent a migrációs nyomással arányosan megnőtt terrorkockázat

A dokumentum bemutatja azt is, hogy a határainkon jelenlévő bandák már nem csak a bevándorlást szervezik, hanem »saját harci erényeiket dicsőítik« és propagálják a közösségi médiában. Ez egyértelmű üzenet, ezért van itt az ideje Brüsszelben is megkongatni a vészharangot.

A brüsszeli bürokraták politikai emlékezete meglehetősen rövid, és ismét minden erejükkel egy álmegoldás, a kvóta elfogadtatására törekednek. Ezzel csak szétosztanák azt a súlyos problémát, amelyet Nyugat-Európában sem voltak képesek kezelni, és már a határkerítés déli oldalán is tapasztalni lehet. 

A magyar embereknek hamarosan lehetősége nyílik arra, hogy egy újabb üzenetet küldjenek ezzel kapcsolatban és kifejezzék, hogy az akaratuk nem változott a 2016-ban tartott népszavazás óta.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: STEPHAN AGOSTINI / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2023. november 03. 16:11
“A magyar titkosszolgálat is igazolja: a terror a migráció kísérőjelensége” És arról mi mond a Carpe Penis Központ, hogy 2100-ra ötmillió magyar marad az országban? De erre mondja Orbán, hogy carpe diem?
connorj
2023. november 03. 12:07
MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 MINDEN ÉLET SZÁMÍT 🤍 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Matthias_Gr%C3%BCnewald_-_The_Resurrection_%28detail%29_-_WGA10755.jpg
istvanpeter
2023. november 03. 07:36
Már kora reggel kezdem a csodálkozást azon, hogy az EU vezetők, az EP képviselők és a tagországok állami vezetőinek a többsége miért nem akar tudomást venni az iszlám hódítás kezdetéről és felgyorsulásáról, s miért szorgalmazza és szervezi a törvénytelen migrációt. Ez a folyamat azzal fog végződni, hogy a kiirtott fehér népesség helyén a század vége felé már egy iszlámkalifátus fog díszelegni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!