Robert C. Castel Izraelből üzent: Magyarországnak tanulnia kell a megpróbáltatásainkból

2023. október 08. 14:15

A katonai elemző leszögezte: a nagy gondolatok és a nagy szavak nem érnek semmit.

2023. október 08. 14:15

Robert C. Castel a Mandineren keresztül üzent a magyar olvasóknak az izraeli terrortámadással kapcsolatban. A katonai szakértő kifejtette, „csak annyit [üzenne], hogy Magyarországnak tanulnia kell Izrael megpróbáltatásaiból”. Szerinte ugyanis a nagy gondolatok és a nagy szavak nem érnek semmit.

„Katona kell, minél több,

fegyver és jó vitézi rezolúció” – szögezte le.

Az Utrahang Izraelről szóló adásában Király Tamás műsorvezető elmondta: „Robert jelenleg harcol, küzdenek keményen”. Hozzátette, arra kér mindenkit, hogy imádkozzon érte.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 456 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. október 09. 07:02
Vajon ha elrabolt Erdélyünkben a "székely terroristák" harcolnának a váltig demokratikus oláh hősök ellen Erdély függetlenségéért vagy a hazához való csatlakozásért, te mit gondolnál? Netán csatlakoznál az oláhokhoz vagy a magyar testvéreinknek segítenél? No híres-neves R.C. Castel, te hogyan gondolod ezt?
EX_Terminator
2023. október 09. 06:49
meg. fogsz. dögleni.
crydog
2023. október 09. 06:07
A Mazsihisz vezetői kint harcolnak már a hazájukért???? Dávid Péter remélem az tűzvonalban hatcol, nem az első magyar géppel idemenekült az " antiszemits fasiszta diktatúrába" ???
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. október 09. 04:21
Oda kell adni mindent, amit a Hamász kér. Akár fél Izraelt is, ha ez a béke ára! A béke mindenek felett! Az USA milliárdos zsiráf tudjuk ki és a bubu drekvínek fondorlatoskodnak már megint, hogy a magyar pedagógusoknak ne lehessen bért növelni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!