Mit tudnának kezdeni velük, amikor már rég a bevándorlókból álló szavazóbázisuk foglyai

2023. október 13. 09:06

Ne legyenek illúzióink, mert ha a kedves nyugati baloldal meg akarja tartani ezeket a szavazókat.

2023. október 13. 09:06
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

A kérdés nyilván költői, hiszen mit tudnának kezdeni velük, amikor már rég a bevándorlókból álló szavazóbázisuk foglyai.

Nem úgy van az, hogy beengedünk több millió embert olyan országokból, ahol kulturálisan kódolt, alkotmányba foglalt az antiszemitizmus, aztán ezek az emberek egy nyomorult útlevél hatására megváltoznak és illedelmes német, francia, angol állampolgárok lesznek. 

Nem! a helyzet az, hogy az őket felhasználó politikai erőknek kellett megváltozni és igen az Izrael ellenes vizsgálatok, szankciók, bojkott és a cionizmus (nacionalizmus) elleni fellépés mind -mind burkolt, szalon antiszemitizmusba csapott át. 

Ám ne legyenek illúzióink, mert ha a kedves nyugati baloldal meg akarja tartani ezeket a szavazókat, akkor a szociális támogatáson túl a nyílt antiszemitizmust is be kell vállalniuk. 

Ez egy világos folyamat, ahol ez az egyszerű képlet működik: a muszlim bevándorlók számának emelkedésével hatványozottan nő az antiszemitizmus.

Nesze neked jogállam!”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Nyilván nem. Míg Budapesten Izraellel vállaltak szolidaritást, a Nyugat nagyvárosaiban a palesztinokért tüntetnek.

***

Nyitókép: LUC AUFFRET / ANADOLU

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 12. 19:41
Milyen bevándorlas gecc ? Ki vándorol be, gecc ??
gekk
2023. október 14. 07:52
A gazdád nem is oly rég még elzárkózott a gazdasági bevándorlás elől. Emlékszel még, szoponc? Mi történt? Csak annyi, hogy orbit szokásához híven akkor és azt hazudik, amit akar, a szolgái meg beszopnak mindent.
Tarpibp
2023. október 14. 06:19
Kicsit undorító dolog úgy tenni, mintha az izraeli események csak a palesztinok miatt történtek. 1948-ban két államot kellett volna létrehozni Izraelt és Palesztinát. Palesztína nem jött létre.
Hangillat
2023. október 13. 11:41
A demorfkrácia forradalmár aranycsináló alkimista olvasztárjainak laboratóriumi olvasztótégelye repedezik az eumuszlim kohéziós erőtől. Amit nem nyertek a réven, elvesztik a megszűnt vámon. Az ultraliberalizmus betegség, amit liberális kirúgatottjai engedményezték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!