Lengyel választás: kövesse élő eredményváró műsorunkkal a fejleményeket!

2023. október 15. 19:01

2023. október 15. 19:01
null

Kövesse velünk a választás eredményeit, kattintson Facebook- vagy YouTube videónkra! 

YouTube-os élő:

Globalista vagy patrióta kormánya lesz Lengyelországnak? Sorsdöntő választás zajlik Lengyelországban, a tét a Jog és Igazságosság további kormányzása vagy a Brüsszel-közeli ellenzék hatalomra kerülése. A választási eredmény nagy hatással lehet Magyarországra, ezért megéri követni a fejleményeket. Kattintson élő műsorfolyamunkra!

Élő bejelentkezésünk során percről percre több helyszínről is tájékoztatjuk Önöket a legfrissebb hírekről: Varsóból, az események forgatagából tudósítóink jelentkeznek be, Brüsszelből is kapcsolunk szakértő kollégát Kottász Zoltán személyében. Emellett a Mathias Corvinus Collegium szervezésében kerekasztal-beszélgetéssel készül Tóth Bálint, Szalai Zoltán, Szánthó Miklós, Magyar Levente. Stúdiónkban Mráz Ágoston Sámuel és Kiszelly Zoltán szolgáltatja a szakértői véleményeket, s az MCC-ből becsatlakozva elemzi az eseményeket többek között Kiss Rajmund, Demkó Attila és Somkuti Bálint.

 

 

Kapcsolódó cikkek a Lengyel választás aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2023. október 16. 15:51
Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink?
figyelő4322
2023. október 15. 23:27
Czira Ferenc 2023. október 15. 22:58 ”Európa ketté fog szakadni.Nyugatira és a keleti részre." Ez ugye elég szomorú (lenne), de sajnos egyre inkább így tűnik. Persze az egész kontinens SOHA nem volt egységes a rómaiak óta. Persze még akkor sem igazán. A legszomorúbb az egészben az intoleráns muzulmán hódítás a mai időkben IS! Magyarország ĒVSZÁZADOKIG küzdött - és elvérzett - a Keresztény Európa védelmében... Megérte? Nekünk nem igazán, hiszen főleg a nyugati Európát védtük meg... Hálából hátba támadtak - és támadnak most is!
figyelő4322
2023. október 15. 23:11
Nem tudom, milyen videóról beszél a Mandi? Az én gépemen nem látszik videó!
Czira Ferenc
2023. október 15. 22:58
Nostradamus azt jósolta meg,hogy először Franciaországot hódítják meg,azután Európát.Az arab terror hasonló lesz,mint Izraelben.Európa ketté fog szakadni.Nyugatira és a keleti részre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!