Horror: elrejtették ikercsecsemőiket, mielőtt megölte volna őket a Hamász

2023. október 10. 11:57

A két baba azonban így túlélte a támadást.

2023. október 10. 11:57
null

Újabb horrortörténetről adott hírt a New York Post nyomán az rtl.hu.  

Amikor az Izrael déli részén található Kfar Azát is elérték a Hamász harcosai, a településen élő Berdichevsky házaspárnak épp csak annyi ideje maradt, hogy elrejtsék tíz hónapos ikreiket a terroristák elől. Ez után megpróbálták felvenni a harcot a fegyveresekkel, de a túlerő legyőzte őket, és mindketten életüket vesztették.

A két csecsemő 14 órán keresztül volt egyedül a házban, mikor az izraeli csapatok kimentették, és átadták őket a nagymamájuknak.

Nyitókép: Facebook

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. október 10. 19:19
HERZL! EZ IS BENNE VOLT A TERVBEN?
rugbista
2023. október 10. 18:22
Láttunk már ilyet, 1943-ban, a varsói gettóban.
csapláros
2023. október 10. 15:19
lájkbajnok 2023. október 10. 13:12 ..."A moszkvai és iráni terrorállam gyilkosai. "... Miután Putyin is megért jó pár véres iszlamista terrortámadást, amikor a csecsenföldi iskola diákjai, valamint a moszkvai filmszinhába szorultak kerültek lemészárlásra, és az orosz hadsereg foga is beletört Afganisztánba, de Szíria sem volt egy operett neki, a Hamasszal való kapcsolattal rágalmazni nem más, mint elterelni a figyelmet az ukrán-hamasz fegyverkereskedelmi kapcsolatokról, amelyek Zselé és környezete bankszámláit hízlalták. Vagyis nézd hülyének a Bidé fasz szopó tetves kurva anyádat, aki a világra szart, húgyagyú leprás!
csapláros
2023. október 10. 15:09
Óriási tanulság Izraelnek, amit már Árpád magyarjai, sőt Attila is alkalmazott: a határokra ŐRSÉGET, ÖRZŐKET, LŐVÉREKET kell telepíteni, illetve a lakosságot is fel kell fegyverezni az ellenséges betörés felszámolására. A háborúban alkalmazott elv volt a magyar honvédeknek is, hogy ha el is kell esniük, de LEGALÁBB EGY ELLENSÉGET maguk is elpusztítsanak, ahogy remélhetőleg a cikkbéli házaspár is tette. RIP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!