Gőzerővel a világkormányzás felé

2023. október 16. 06:34

Tegyük fel tehát a kérdést: mi is az ENSZ, illetve mi akar lenni? És ki határozza ezt meg?

2023. október 16. 06:34
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Tegyük fel tehát a kérdést: mi is az ENSZ, illetve mi akar lenni? És ki határozza ezt meg?

Először: az Egyesült Nemzetek Szervezetének kezdettől fogva erős köze volt a Rockefeller családhoz, amely már nagyon régóta világkormány létrejöttében gondolkodik, ezt többen közülük – például David Rockefeller, aki 101 éves korában halt meg néhány éve – világosan elmondták a nyilvánosság előtt. Utóbbi 1994-ben ezt mondta az ENSZ gazdasági bizottsága előtt: A globális átalakulás küszöbén állunk, csak a megfelelő nagy válságra van szükségünk, és a nemzetek elfogadják az új világrendet.

A Rockefeller Alapítvány nagymértékben befolyásolta a második világháború utáni intézményi újjászerveződést, méghozzá világszinten. A mai napig az egyik legbefolyásosabb globalista társulat, a Council on Foreign Relations (Külkapcsolatok Tanácsa, CFR, európai leányvállalata a Soros György által 2007-ben alapított Külkapcsolatok Európai Tanácsa, ECFR) jövőről szóló tanulmányait az alapítvány finanszírozta, és ezek a közös törekvések többek között hozzájárultak a Világbank, a NATO és nem utolsósorban az ENSZ létrejöttéhez.

Ban Ki Mun volt ENSZ-főtitkár 2012-ben így fogalmazott a Rockefellerek és az ENSZ szoros kapcsolatáról: 

»A Rockefeller család […] az évek során óriási támogatást nyújtott a Nemzetek Szövetségének és az Egyesült Nemzetek Szervezetének. A Rockefeller dinasztia konkrét segítséget is nyújtott ahhoz, hogy legyen helye az ENSZ épületének: hét hektár földet adományozott az alakuló szervezetnek Manhattanben, 1949. október 24-én le is tették az ENSZ új, New York-i főépületének alapkövét. Azóta is a valahai Rockefeller-földterületen működik az ENSZ központi épülete.«”

Nyitókép: NICOLAS MAETERLINCK / BELGA MAG / Belga via AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. október 16. 12:05
"vannak renitens országok–mint például Magyarország– ahol állan­dóan az Agenda 2030-ban rejlő valóságos célokkal szembemenő pártokat és kormányokat választanak" Biztos ez Frici?Fejlesztik a digitális forintot itt vezették be a világon először a semmit nem érő oltási igazolványt és az aszerinti diszkriminációt. Orbán a covid alatt végig büszkén hangsúlyozta hogy a WHO minden ajánlását maximálisan betartjuk sőt meg is lettünk dícsérve hogy úgy felfújjuk a covid halottak számát hogy az csodálatos!A Mi Hazánkon kívül párttól még nem hallottam a WHO paktumról ami a szuverenitásunkat átruházná a WHOra és bármikor vészhelyzetet rendelhetne el Magyarországon és abba semmiféle beleszólásunk nem lenne. Májusban volt erről szavazás ami az AFRIKAI országok miatt esett kútba. Ott hogy szavaztak a fidesz emberei?Világkormány mellett, vagy ellene?Az ENSZ-ben a szocilaista internacionálé elnöke uralkodik, nálunk meg a liberális internacionálé volt alelnöke. Mi Orbán véleménye a témában?Valljon színt!
alexandrosz-2
2023. október 16. 09:33
Ne nekünk dumálj fritz, hanem a gazdáidnak, akik az antimagyar bemtéri zsidó vircsaftot működtetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!