Bayer Zsolt: Akik kapával vágják le a másik ember fejét, és akik ennek tapsolnak, azok nem emberek

2023. október 19. 16:20

„Akik csecsemőket, ártatlan civileket gyilkolnak halomra, és akik ennek tapsolnak, azok nem emberek” – foglalta össze röviden a véleményét lapunknak Bayer Zsolt.

2023. október 19. 16:20

A Mandiner múlt hét csütörtökön beszámolt róla, hogy végül nem engedélyezték az osztrák hatóságok a szerda estére Bécs belvárosában meghirdetett palesztinpárti szimpátiatüntetést, ennek ellenére az esti órákban több százan gyülekeztek a Stephansplatzon. Az APA osztrák hírügynökség szerint a légkör pattanásig feszült volt. A tüntetők jelszavakat kiabáltak.

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy több ezer ember vonult az utcára Olaszországban Palesztina szabadságáért a hétvégén. A tömeg döbbenetes jelszavakat skandált.

Ezek közül kiemelendő az „Izrael fasiszta, terroristaállam, Netanjahu disznó gyilkos”.

Bejrútban is áldatlan állapotok uralkodtak. A tömeg azt skandálta: „halál Amerikára és halál Izraelre”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Akik »Allahu akbar« üvöltéssel üdvözlik a gyáva gyilkosságokat, azonnal ki kell takarítani Európából, mint a romlott, fertőző szemetet!” – írta korábban blogjában Bayer Zsolt.

Exkluzív interjút adott a Mandinernek Bayer Zsolt

Lapunk exkluzív interjút készített a publicistával a Mandiner hetilapban, ahol a publicista többek között a palesztinpárti megmozdulásokról is beszélt.

Igazából csak magamat tudom ismételni: aki elhagyja, semmibe veszi az isteni törvényeket, az elveszíti emberi mivoltát.

A Hamász és a Hezbollah pedig most elhagyta az isteni törvényeket, s minél hangosabban ordibálják istenük nevét, annál inkább veszik semmibe. Ezek az emberek szadista, vérengző vadállatokká váltak, s pontosan így is kell bánni velük” – fogalmazott a publicista a Nyugaton egyre gyakrabban előfurduló terrorcselekményekről.

Mit mit szabadított önmagára a „pogány hedonistává lett Nyugat”?

„Ami a nyugati nagyvárosok utcáin zajlik Berlintől Torontón át New Yorkig, kristálytisztán mutatja meg, mit szabadított önmagára ez a beteg, önsorsrontó, pogány hedonistává lett Nyugat. Az armageddont. A hitehagyottak, a gyökértelenek magukra szabadították az isteni törvényeket elhagyókat.

Még belegondolni is iszonyat, mi lehet ennek a vége.”

fogalmazott ki Bayer Zsolt. Mint kifejtette: 

akik kapával vágják le a másik ember fejét, csecsemőket, ártatlan civileket gyilkolnak halomra, és akik mindezt éltetik, ennek tapsolnak, azok nem emberek.

Távol kell tartani őket és ki kell takarítani Európából, mint a pestises patkányokat. Ebben nincs és nem is lehet alku. Akik csecsemőket, ártatlan civileket gyilkolnak halomra, és akik ennek tapsolnak, azok nem emberek” – foglalta össze röviden a véleményét lapunknak Bayer Zsolt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vicomt
2023. október 20. 13:12
Egy a lényeg: ezeket a barbár terroristákat távol kell tartani hazánktól. Tudjuk mire képesek. Nem kell a gyurcsányista vizíó. Az európai egyesült államokról. Kössz., de nem kérünk ebből. Orbán Viktor a legjobb vezető Európában. Ő az, aki kiáll az országáért, a népéért. Nem kell a liberális, neomarxista főétel, leöntve az LMBTQ, meg az un. zöldekkel,amit elénk tálalnak, és amelyek, a politika viharában el fognak veszni biztosan. Ez törvényszerű. Ez, ami per pillanat átélünk, ezt nevezik politikának. Mi, a nép, maradjunk eszünknél.
vicomt
2023. október 20. 12:51
Bayernak igaza van. Próbálja megmagyarázni, hogy mire vezet az unio-s politika, keverve az amcsi politikával. Merkel anyánk megnyitotta a kaput az ingyenélők előtt, akik nem is akarnak integrálódni az adott ország polgáraival, sőt dolgozni sem hajlandóak, de a szart keverni tudják mesteri fokon. Allahu Akbár nevében. Rámutat Bayer arra is, ha nem vigyázunk, könnyen átélhetjük azt, ami berlinben, a franciahonban és sorolhatnám még az országokat, átélik az ártatlan zsidók. Mindez egy elhibázott, öncélú uniós politika miatt, akiket már tudjuk, kik irányítanak. Ez nem fer. Sokszor nem kell lebontani dolgokat. Amerika annyira ártatlan ebben az egészben, hogy nem igaz. Hozzá passzol fájzer ursula, a dilinyós, kapzsi, szőkére festett banya, aki amcsi utasításra megsemmisíti Európát. Mondhattok akármit. Ezt megszervezték, úgy, ahogy kell. Ez sakk-játék. Ami a fájdalmas az egészben, hogy Európa népe beszopja ezt az egész játszmát.
MaBaker
2023. október 19. 20:38
Szerintem meg nyugodtan tüntethetnek az ellen hogy 3 generáció óta, 80 éve tartja népüket gettóban Izrael. A hamaszt elítélem, de Izraelt is!
Szuperszig
2023. október 19. 20:01
Nagy ám a baj, amikor a védett állatok lelegelik a védett növényeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!