Áldatlan állapotok uralkodtak az olaszországi Izrael-ellenes tüntetéseken (VIDEÓ)

2023. október 16. 16:46

Rómában erőszakba torkollott a palesztin szimpatizáns tüntetés.

2023. október 16. 16:46

Több ezer ember vonult az utcára Olaszországban Palesztina szabadságáért a hétvégén. Sajtóinformációk szerint Milánóban négyezren tüntettek, első- és másodgenerációs arab bevándorlók, valamint palesztin szimpatizáns szélsőbaloldali csoportok, szakszervezetek és diákegyletek tagjai. Rómában, Milánóban, Bolognában, Velencében, Firenzében, Nápolyban és Bariban is a tömegek a palesztin ellenállást, a győzelemig tartó háborút éltették – számolt be róla a Magyar Nemzet.

A tömeg döbbenetes jelszavakat skandált. Ezek közül kiemelendő az „Izrael fasiszta, terroristaállam, Netanjahu disznó gyilkos”

Rómában például erőszakba torkollt a palesztin szimpatizáns tüntetés. A demonstrálók palesztin zászlókkal vonultak utcára és Palesztina szabadságát követelték.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Youtube

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
m0sten
2023. október 16. 21:34
Európában már bemutatkoztak azok az alakok, akik ugyanúgy gondolkodnak mint akik most megtámadták Izraelt, és lemészároltak egy csomó családot, gyereket - itt-ott belehajtottak egy-egy karácsonyi vásárban, vagy éppen elvágták egy francia pap nyakát, vagy éppen robbantottak.
alexandrosz-2
2023. október 16. 20:28
Igazat szólnak. De mindez nem újdonság. Izrühell terrorban született apartheid zsidó szarfészek.
survivor
2023. október 16. 20:15
Melyik állam nem elnyomó..???
survivor
2023. október 16. 20:14
mandiren Na jó, de melyik NEM az ? Az EUUSA, a FÁK, Kína,talan India is, Mianmar, Thaiföld... fél Fekete- Afrika, az Iszlám vilag...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!