Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A Hezbollah „teljesen készen áll” arra, hogy beavatkozzon Izraellel szemben

2023. október 13. 16:35

A szervezet helyettes vezetője kijelentette: „Nincsenek ránk hatással a nagyhatalmak megkeresései.”

2023. október 13. 16:35

A libanoni Hezbollah „teljesen készen áll” arra, hogy a megfelelő időben beavatkozzon a zsidó állammal szemben az izraeli-palesztin konfliktusban – figyelmeztetett pénteken az Iránnal szövetséges síita szervezet helyettes vezetője, Naim Kasszem egy bejrúti palesztinpárti tüntetésen.

„Nincsenek ránk hatással a háttérből érkező – közvetlen vagy közvetett – megkeresések a nagyhatalmak, az arab országok vagy az ENSZ küldöttei részéről, hogy ne avatkozzunk bele a harcokba” – jelentette ki Kasszem.

Hozzátette: „a Hezbollah figyelemmel kíséri az ellenség mozgását.

Teljes mértékben készen állunk, és cselekedni fogunk a megfelelő pillanatban”. Naim Kasszem Bejrút déli külvárosában beszélt nagyjából ezerfős tömeg előtt. A síita milícia összegyűlt hívei palesztin zászlókat lengettek, és a Hezbollah vezetőjének, Haszan Naszrallahnak címezve azt skandálták: „Naszrallah, sújts le Tel-Avivra!”.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: HOUSSAM SHBARO / ANADOLU AGENCY / ANADOLU 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. október 13. 19:21
az USA fair volt. Előre közölte, hogy nem avatkozik közbe, DE szétlövi őket, ha... Most már a Hezbollah térfelén pattog a labda.
Tommaso
2023. október 13. 19:18
nasi szerint Putyin kér egy kávét. TÉVEDÉS Putyin 10 NAPRA tervezett villámháborúja húsz HÓNAP óta tart. És Ukrajna elfoglalni tervezett 27 vármegyéjéből megszállta 4-nek a felét. Miközben az USA továbbra is , és egyre modernebb fegyverekkel, támogatja a ruszki agresszió áldozatát. szvsz, nincs még itt a kv-ivás ideje.
alexandrosz-2
2023. október 13. 19:03
Helyes. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.
Chekke-Faint
2023. október 13. 19:01
No, ha meg akartok dögleni akkor jó úton jártok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!