Soros-ellenes zsidó szervezetet alapítottak az USA-ban

2023. június 01. 19:10

„Itt az ideje, hogy a zsidók egész Amerikában kiálljanak Soros György ellen” – írják az alapítók.

2023. június 01. 19:10
null

Soros-ellenes zsidó szervezet alakult az Egyesült Államokban, a csoport azt állítja, hogy „harcolni fog a baloldali rágalom ellen”, miszerint Soros kritizálása antiszemitizmus lenne – olvasható a Jews Against Soros portálon.

„Zsidók vagyunk, akiknek elegük van Soros Györgyből és az amerikai politikára gyakorolt rosszindulatú, baloldali befolyásáról. Zsidók vagyunk, akiknek elegük van abból is, hogy a baloldal antiszemitizmussal vádol mindenkit, aki Sorost kritizálja. Hadd legyünk nagyon világosak:

Semmi antiszemita nincs abban, hogy Soros György és szervezeti hálózata számos módon finanszírozza a radikális baloldalt. A baloldaliság nem judaizmus, és baloldalellenesnek lenni nem ugyanaz, mint antiszemitának lenni. Pont. Itt az ideje, hogy a zsidók egész Amerikában kiálljanak Soros György ellen” – írta honlapján a szervezet.

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hunok99
2023. augusztus 22. 15:49
Budos rohadek.....a leszarmazottjaival egyutt!!!! Avilag jobb hely lenne e szemte mocsok nelkul!!!
Almassy
2023. június 03. 00:39
Kezdetnek megteszi. Talán az amerikamán belpesti zsidók is gondolkodóba esnek.
NERbot
2023. június 02. 10:43
Izgalmas kísérlet az antiszemitizmus és a cionizmus fúziója. És nemcsak az az aprócska kérdés merül fel, hogy gyakorlatban kivitelezhető-e, hanem az is, hogy van-e bármi értelme?
Zolotarjov
2023. június 02. 09:23
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!