„Sokkolta” a kahovkai gát felrobbantása Charles Michelt

2023. június 06. 13:53

Az Európai Tanács elnöke máris elszámoltatná Oroszországot és annak szövetségeseit.

2023. június 06. 13:53
null

Twitter-oldalán reagált Charles Michel, az Európai Tanács elnöke arra, hogy kedd hajnalban felrobbant a dél-ukrajnai Noha Kahovkában található gát.

„Megdöbbentett a Kahovka gátnál történt példátlan robbantás” – írta. Majd – annak ellenére, hogy még egyáltalán nincs bizonyíték, hogy ki a felelős a gát lerombolásáért – úgy folytatta:

Szakértőt kérdeztünk, kinek kedvez inkább az ukrajnai óriásgát felrobbantása

Jelenlegi tudásunk szerint ezek inkább az oroszok voltak - nyilatkozta a Mandinernek Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő. Megírtuk: keddre virradóra robbanás érte a Nova Kahovka-i gátat, amely a Dnyeper folyó vizét duzzasztja fel Délkelet-Ukrajnában, s ami egyébként itt a folyóval együtt az ukránok, illetve az orosz megszállók kezén lévő ukrajnai területek határvonalát alkotja.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2023. június 07. 10:58
Aranyos kis homokos, de, hogy egy 500 milliós Unió vezetője legyen...ez azért röhejes
Ariete 64
2023. június 07. 04:15
Sohasem felejtem el, ahogy ez, Erdogan látogatáskor, széles vigyorral sietve belehuppant a fotelbe, miközben vizittársa, vonderlájenszkaja állva maradt, aztán egy diván szélére kuporodott.. kőbunkó suttyó! És még európeernek képzeli magát..
paperfellow
2023. június 06. 23:15
Most szomorú mert ő akart robbantani, de zselé beelőzte.
Player1
2023. június 06. 20:26
Miért sokkolta? Vett gát részvényeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!