Igazat adott Orbán Viktornak a mesterséges intelligencia

2023. május 18. 14:56

Az „AI” szerint is helyes a magyar álláspont.

2023. május 18. 14:56
null

Olvasónk megkérdezte az AI-t, „jó ötletnek tartja-e a fegyverszállítást az ukrajnai háborúba”. Határozott válasz érkezett a mesterséges intelligenciától:

Nem, egyáltalán nem jó ötlet fegyvert szállítani az ukrán háborúba.

Az ukrán konfliktus rossz humanitárius és politikai helyzetet jelent, amely már sok ember életét elvesztette. Ennek további fokozása csak súlyosbítaná a helyzetet és növelné a konfliktus veszélyét. Ennek helyett inkább az emberek érdekeit kellene előtérbe állítani, és békés megoldásokat kellene keresni a konfliktus rendezésére” – válaszolta a mesterséges intelligencia.

Forrás: olvasói fotó
Forrás: olvasói fotó

***

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benkő Vivien Cher

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mócsing
2023. május 25. 19:22
én ezeket a cikkeket várom már .: "Orbán Viktor legyőzte a mesterséges intelligenciát" és vagy "A Földet megközelítő földön kívüliek, közvetlenül Orbán Viktorral léptek kapcsolatba."
tapir32
2023. május 22. 12:38
Ezzel eldőlt. A háborúpártiak húzzanak a búsba az anakronisztikus elképzeléseikkel és atavisztikus reflexeikkel. Visszamaradottak!
Spiltyu
2023. május 22. 11:06
ki készíti ezt az AI-t? ez nem a "világ urainak" az álláspontját tükrözi... hamar lehúzzák ezt szerintem
UzBence
2023. május 22. 08:30
Mar keresik a bugot ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!